Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AVJ] 1.8 Big Ass Turbo 513HP 557Nm, 600HP+ wkrótce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nieźle . Zaprezentuj ten piękny nabytek. :thumbup1: :thumbup1: :naughty:

Opublikowano

Czyli z nią to już koniec? Warum? ?

Aczwóra na razie zostaje i dalej modzimy,

a tym czasem już pod domem :)

DSC_02002_zpsn0rw2ugb.jpg

za***ista :) Wrzuć więcej fociszek :) A najlepiej wpadnij jutro na spot :)

Opublikowano

na spota podjadę, a zdjęcia zapodam w nowym temacie, ale to chyba po tym jak auto będzie już oklejone :)

Opublikowano

Piękna

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

na spota podjadę, a zdjęcia zapodam w nowym temacie, ale to chyba po tym jak auto będzie już oklejone :)

I, że niby zostawisz silnik w stocku? :) Jakoś nie chce mi się wierzyć hehe :) Pewnie upchniesz tam zaraz jakiś kompresor :) Bo z tego co wiem turbo do 4.2 chyba nie da się zmieścić tak od strzała :)

Opublikowano

A to nie jest 3.0TDI?

Opublikowano

nic nie modze z tym autem, ma być totalny dupowóz :)

zrobię tylko płukankę silnika z nagaru bo to akurat bolączka tych silników

A to nie jest 3.0TDI?

4,2 V8

Opublikowano

Zacnie ;)

Opublikowano

Prawda, kumpel miał niecałe 300KM przez nagar, ale olać to, dźwięk V8 rekompensuje wszystko :)

Opublikowano

Prawda, kumpel miał niecałe 300KM przez nagar, ale olać to, dźwięk V8 rekompensuje wszystko :)

jest ogień, do 4K rpm jest całkiem cicho, powyżej drze morde okrutnie ;)

Opublikowano

Dobry układ, nic lepszego na dupowoza wybrać nie można. Oby tylko lać było za co, reszta jest przeokrutnie miła :):guma:

Opublikowano

Dobry układ, nic lepszego na dupowoza wybrać nie można. Oby tylko lać było za co, reszta jest przeokrutnie miła :):guma:

nie mogę narzekać, trasę 700KM zrobiłem na praktycznie pełnym baku (60L), 150KM przed domem musiałem dotankować,

całą A1 leciałem na tempomacie 160KM/h, więc nie taki diabeł straszny :)

Opublikowano

Piękne auto .

Opublikowano

nie mogę narzekać, trasę 700KM zrobiłem na praktycznie pełnym baku (60L), 150KM przed domem musiałem dotankować,

Trasa wypada serio dobrze w tego typu aucie i Ty to tylko potwierdzasz w tym momencie. Schody zaczynają się w mieście, ale co tam. Dla takiego dźwięku i przebiegu momentu co drugi dzień mógłbym jeździć rowerem :lol1:

Opublikowano

Ty świrze :kox:

Opublikowano

Znajomek ma taką,jezdzi tylko po mieście,dosyć spokojnie,poniżej 17 nie moze zejść

Opublikowano

Znajomek ma taką,jezdzi tylko po mieście,dosyć spokojnie,poniżej 17 nie moze zejść

Ktoś mądry kiedyś napisał :D :D :D:evil::evil::evil::boobs::boobs::boobs::punk::punk::punk:

1358971757_kvxwcf_600.jpg

Opublikowano

Piękna :D ide szukac tematu :D

Opublikowano

Ktoś mądry kiedyś napisał :D :D :D:evil::evil::evil::boobs::boobs::boobs::punk::punk::punk:

1358971757_kvxwcf_600.jpg

AMEN :afro:

Opublikowano

Ale, że jak? Cały czas 160km/h bez żadnego 280+ km/h chociaż na chwilę? Nie wierzę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...