lezy1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Logi zrobione na trzecim biegu - 001 jest podwójne bo podczas pierwszej pruby turbina zamuliła i wystąpił błąd - 16618 - Boost Pressure Regulation: Limit Exceeded (Overboost Condition) P0234 - 000 - -Readiness: N/A i po wyłączeniu i włączeniu zapłonu zrobiłem jescze raz Grupy: 001,001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi zrobione na czwartym bieku - mam tylko tyle - nie miałem gdzie się rozpędzić Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi zrobione dziś po ustawieniu kąta synchronizacji, wymianie filtra powietrza i wyczyszczeniu przepłwki : Logi statyczne i BS : Grupy: 007 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 014 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi dynamiczne : Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dalej ten sam błąd i podczas robienia pierwszego logu dynamicznego zamuliła.
przemik Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Sprezarka nałapała troche sadzy, ale z kazdym logiem syf opuszczał jej wnetrze. Teraz jest calkiem niezle. Kat synchro mozna by podregulowac... dawno rozrzad zmieniałes ?
lezy1 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 Teraz mam 227 tys rorzad robiłem przy 211 tys Pozdrawiam
przemik Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 No jest po za zakresem dopuszczalnym... mozna by pchnac w kierunku 0... ustawic - zobaczy czy odpala lepiej/gorzej/tak samo i jak z dynamiką auta...
spanky Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 predzej czy pozniej problem z przeladowaniem wroci , takze jak chcesz miec spokoj ducha to zastanów sie nad wyczyszczeniem sprezarki ... p.s jakas ospala ta turbina do tych 1900 rpm ...
lezy1 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 A co powoduje ospanie ? Masz jakieś sugestie. Zobacz nowe logi z dziś może coś się zmieniło.
lezy1 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 A coś się zmieniło w porównaniu z tymi wcześniejszymi. Co proponujesz ?
Rekomendowane odpowiedzi