Dev Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tarcze. Klocki. Zaciski z jarzmami. Oslony i przewody stalowe.
Trzesio Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 chcialbym sie upewnic czy po zalozeniu tarcz wentylowanych bez problemu zaloze fele 15 ?
Madox Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Co mogę najlepszego wrzucić do swojej B6 (ALT) na tył bez zmiany zacisków i jarzm, czyli na ori osprzęt ? Mam w tej chwili inne wydatki ważniejsze więc na razie nie ma mowy o jakimkolwiek swapie hamulców. Co polecacie ? Jakie tarcze,klocki, w jakim rozmiarze ? Czy wchodzą tylko 245mm bez wentylacji ? Jaki zestaw polecacie ? Tarcze Brembo i klocki Ferodo ? Czy kpl tarcze i klocki Ferodo ?
MANIUNI Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja bym był za tym rozwiązaniem: Tarcze Brembo i klocki Ferodo:wink:
kalik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja bym był za tym rozwiązaniem: Tarcze Brembo i klocki Ferodo:wink: Mam na przodzie komplet ferodo, klocki strasznie syfią felgę, ale auto dęba staje
Rekomendowane odpowiedzi