szczet Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam serdecznie klubowiczow! Wreszcie po dlugich poszukiwaniach a nastepnie po biurokratycznych procesach rejestracji udalo mi sie wyjechac moja wlasna A4 na nasze piekne polskie drogi. Autko przyjechalo z niemiec. Rocznik 97, Silnik TDI 1,9 AFN bez zadnego tuningowania. Wyposazenie ogranicza sie do Klimatronica, reszta standardowo. Przebieg okolo 240 tys (licznikowego nie podaje bo po co...) Wazne ze sprawdzilem go w bazie danych Audi i wiem ile musi miec przejechane. Niestety byl lekko tluczony z przodu i z tylu ale byly to naprawde drobne stluczki a nie jakies powazne dzwony. Wszystko naprawiane w niemczech 4 lata temu. Jesli chodzi o stan techniczny... bardziej niz wzorowy. Poprzedni wlascicel bardzo o niego dbal i wszystko wymienial na czas. Zanim go kupilem sprawdzilem go w dobrym warsztacie w Gdańsku, gdzie zrobili mu bardzo dokladna diagnostyke i sam mechanik sie zdziwil, ze az tak dobrze wszystko wypadlo. Wnetrze tez jest bardzo zadbane (przy czym nie odpicowane pod sprzedaz). Jesli chodzi o moje wrazenia... to sie ZAKOCHALEM!!!! Jezdzi sie nim 4 razy lepiej i przyjemniej niz zakladalem. Przy tej okazji chcialem bardzo serdecznie wam podziekowac za wasze wsparcie i odpowiedzi na wszystkie moje pytania przed zakupem auta. Teraz licze na jakis zlot w 3miescie Pozdrawiam
Gość Murzyn Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 gratuluje...ladne uateczko ladny silnik, tylko porzadnych alu brakuje
Hincó Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ładne Co do tytułu tematu to odpowiem : ".. a ja nie.. "
szczet Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2006 jak to brakuje....???? pozadne oryginalne BBS no chyba ze wolisz wieksze
pre_pl Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 eee nooo.... ładne cacko, fiu, fiu, fiu... Jezdzi sie nim 4 razy lepiej i przyjemniej niz zakladalem. no i silniczek
Gość Murzyn Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 no 17"" sa optymalne szczet, zmien ladnie nazwe tematu na taka jaka powinna byc :twisted:
Wihajster Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 to cieszymy sie razem z toba graty
Gość Michał Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ładny sedanik,najważniejsze że jesteś zadowolony
Szewczenko7 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 ładne autko ale 17 naprawde by sie przydala
Rudolf Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witaj Szczet! No nareszcie doczekałem się zdjęc Twojego autka! Piękne ! :roll: Może czasami gdzieś przyuważę ja na mieście. Trzeba zacząć kombinować jakiś mały zlocik w 3-mieście :smile:
szczet Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2006 Rudolf, jesli chodzi o zlot to jestem bardzo za. Od naszej ostatniej rozmowy znalazlem w miare dobry i nie drogi warsztat w Gdansku. W czwartek jade tam na wymiane oleju, filtrow i lozyska, wtedy opisze na forum to moze i inni pomorzenie skorzystaja.
tomaszu Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 jak to brakuje....???? pozadne oryginalne BBS Moze i pozadne, moze i oryginalne, ale nieladne :mrgreen: A tak powaznie - gratuluje zakupu. W sumie to Ci zazdroszcze silniczka no i rocznik tez fajny.
Rudolf Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 szczet, jasne - daj znać czy robią dobrze i w miarę za rozsądne pieniądze. A autko masz piękne - kolorek super.
pre_pl Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 szczet, Rudolf : zlocik w Trójmieście
marcin j Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 ładna audiczka , ale fele przynajmniej 17 i bedzie bajka, to moje zdanko.
Rudolf Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 pre_pl, moja propozycja: szybciutki mały zlocik np. 30.12 lub zaraz po Nowym Roku. Co Wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi