Pretor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja miałem takie pióra w poprzedniej A4 i przez półtorej roku spisywały się bardzo dobrze (może i dłużej ale auto zostało sprzedane). Jeden minus to wysokie mocowania piór wycieraczek (rzucają się w oczy). Sony Xperia
SebaMC Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zależy w jakim stanie masz ramiona, jak dobrze dociskają to te valeo się spiszą, ja niestety musialem wymienić ramiona na te z passka i jest o niebo lepiej
cinshot Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Arturze powiedz jak spisuje Ci się całe ramie + wycieraczka z polo? wszystko jest p&p? zbiera to lepiej? czy bardziej aspekt wizualny;> bo wygląda spoko i zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem.
ucho.77 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Artur zmień tytuł wątku, bo tu tylko wycieraczki się przewijają:grin:
SebaMC Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Artur zmień tytuł wątku, bo tu tylko wycieraczki się przewijają:grin: Haha, pisałem mu już o tym, ale jakoś nie chce zmienić, pewnie się nadal łudzi, że ludzie wchodzą tu oglądać jego padline :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Arturze powiedz jak spisuje Ci się całe ramie + wycieraczka z polo? wszystko jest p&p? zbiera to lepiej? czy bardziej aspekt wizualny;> bo wygląda spoko i zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem. Noooo....wycierać wyciera podobnie do tej poprzedniej....,a przy okazji ciut lepiej wygląda .... wysłane z one v ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- Artur zmień tytuł wątku, bo tu tylko wycieraczki się przewijają:grin: Co do zmiany tytułu ....dajcie mi...... . . . . . jeszcze kilka dni namysłu....... wysłane z one v
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arturo załóż DIY na warsztacie o tych wycieraczkach i będzie po problemie
Marcin6 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Masz tu gotowy tekst: 1. Zdjąć stare. 2. Włożyć nowe.
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 :polew::polew: w sumie bardzo skomplikowana operacja:grin:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arturo załóż DIY na warsztacie o tych wycieraczkach i będzie po problemie Kuźwa faktycznie poproszę jakiegoś moda by przekleił wątek do "zrób to sam" I sprzedam padło.....bo i tak jak ludzie czytają tytuł wątku to im tylko przychodzi do głowy....a to ten hebel co ma dziwne wycieraczki .....
Marcin6 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 a to ten hebel co ma dziwne wycieraczki ..... I duże heble
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jak raz......to o heble nikt nie pyta
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 bo takie wycieraczki to rzadkość No co Ty....wszystkie skodiczki i fałweje z tym śmigają.....trza to dokleić do pierwszej strony ......
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Art, zastanawiałeś się nad zmianą końcówek wydechu ??? Bo te dwa zakrzywione nosy są trochę lipne...
Rekomendowane odpowiedzi