Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 teraz to juz kogucik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 morzym !!!! .....kto kogo obracał ...nie wnikam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 pucek jak opona dobra to 225/45 jest git, ja jezde po tych swoich dziurskach wcale nie powoli i nic sie nie dzieje, dyskomfortu sporego tez nie mam, felg tez wcale nie pokrzywilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ja pewnie jak ładne znajdę to w avusy 3'ki pójdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 powiem Ci że jedna jeszcze ciagle do mnie dzwoni, i tak już od 15 lat..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 moze take Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 moze take 19? powiem Ci że jedna jeszcze ciagle do mnie dzwoni, i tak już od 15 lat..... wręczanych kwiatów pewnie nie wspomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 nie no o wzor chodzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Piotrek ja cały czas myślę nad 17 siemian mnie tylko dziennie studzi telefonem ,że na dojazdówkę to on to w takim rozmiarze widzi ale nie na aucie codziennie tak na marginesie...mam pytanko.......próbowałeś podmienić tylny stabilizator z b6/7 do b5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) ja nie, a po co? tam roznicy nieco grubszy chyba nie zrobi mi sie wydajemoj ma 15mm a od b6 17.5 Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ale jakieś "mądrzejsze"/grubsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 neuspeeda ma 19mm ale czy w polsce on dostepnyja bym zostawil to co masz i se gitary nie zawracal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 zupełnie inne skręcanie przy zwiększonej średnicy ...w to bym mógł zainwestować zamiast w rozmiar koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja nie, a po co? tam roznicy nieco grubszy chyba nie zrobi mi sie wydaje moj ma 15mm a od b6 17.5 W RS4 masz 22mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Fakt zapomnialem o rsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja po przejściu z 15 na 17 odczułem różnice w łukach Więc pewnie gdyby iść jeszcze dalej to odczucia by były jeszcze bardziej pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 to szukaj rsa a mi sprzedaj swoj ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Najpierw fizycznie bym przymiarkę spróbował zrobić ,czy to pasuje p&p Bo to założenia hipotetyczne ,że z b6/7 wejdą na podmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przyjedź, mój stary jeszcze leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Artur ale z b6 man17.5mm a twój 17 wiec jaki to upgrade, chyba ze z jakiejś esy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi