Trzastek Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Wprawdzie auto mam już długo ale postanowiłem wreszcie je zaprezentować:Audi A4 B7 3,2 FSI QUATTRO o mocy 255KM wersja USA , S-Line zewnętrzny (USA: Executive Edition) od przebiegu 10 km w rodzinie.-Rok produkcji 2007 sierpień (rok modelowy 2008) , pierwsza rejestracja czerwiec 2008-Przebieg 78000 km-Manualna 6 stopniowa skrzynia biegów-Kolor:czarny brilliant-alufelgi18" RS6 (fabryczne) lato, RS4 18" zima-ABS,-ASR,-8 poduszek powietrznych,-immobiliser,-ESP-el. szyby,-el. Podgrzewane, samościemniające się lusterka zewnętrzne oraz lusterko samościemniające wsteczne z kompasem-HomeLink-klimatyzacja dwustrefowa(klimatronik)-Radio Symphony III z modułem radia sat– dla pytających ☺ nie planuję zmiany na RNS-E-Bose Sound System-centralny zamek,-wspomaganie kierownicy Servotronic,-komputer,-tempomat,-podgrzewane fotele,-kierownica multifunkcyjna 3 ramienna,-przyciemnione szyby-USB Audio interface-bluetooth z podłączeniem telefonu w podłokietniku-podlokietnik podswietlany-szyberdach szklany-bixenon skrętny AFS-lampy przeciwmgielne-światla do jazdy dziennej DRL-skorzane fotele elektrycznie regulowane z pamięcią ustawień i podgrzewane (też nie zmieniam bo dla mnie wygodne)-pakiet chrom-podstopnica i nakładki pedałów RS4-czujnik zmierzchu,deszczu-czujnik ciśnienia w ogumieniu-specyfikacja pojazdu na rynek USA (NAR)Wszystko co powyżej było w standardzie. Mogłem o czymś zapomnieć ale widocznie nieistotne Ja dodałem tylko:LEDy do rejestracji oryginalne z modułem KufatecZawieszenie zmienione z fabrycznego 1BA na Eibach Pro-Kit B12 z BilsteinamiPlany: Nie mam planów – to co jest zainstalowane już mi odpowiada Setup zima (jeszcze na 1BA):Setup lato (na obniżeniu Eibach Pro-Kit B12):To chyba wszystko Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Trzastek
julekF1 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 ale fajna. Taki model kupię jako następny. Zawias będziesz obniżał? Przydałby się bardziej "sportowy" fotel w takim aucie
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 łądnie wyposazona seria, teraz zmien ecu na wersje z europy
Norbi TDI Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Jak dla mnie bombowa furmana amerykancka na przelocie fajnie go słychać 3.2 gratki
Trzastek Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 ale fajna. Taki model kupię jako następny.Zawias będziesz obniżał? Przydałby się bardziej "sportowy" fotel w takim aucie Na zdjęciach "letnich" masz obniżone Eibachem Pro-Kitem B12 z Bilsteinami-siadło dokładnie 3,3 cm. Nie chce niżej na te nasze kochane polskie drogi bo to męka - nie jazda a ja najmłodszy też nie jestem Pierwsze zdjęcie "zimowe" jest na 1BA. Foteli nie zmieniam bo mi te odpowiadają a kubłów nie lubię. Środek niesportowy mi akurat odpowiada
shakal Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Ja jakbym miał auto z takim serduchem to bym body z eSy wrzucał ale jeśli Tobie tak się podoba to
Trzastek Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 Szybki mod od siemiana . Wymieniłem sobie kierownicę:
st4yKool Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 łądnie wyposazona seria, teraz zmien ecu na wersje z europy Co taka zmiana daje?
MAT1000 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Na żywca auto naprawdę piękne, a i dźwięk nawet nawet ma smaczek (a seria)
Trzastek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Nadszedł czas rozstać się z moim Audikiem. Przejechałem w osttnie 2 lata niecałe 4000km i głównie stoi w garażu więc niech ktoś się nim cieszy jeżdząc:-). Obecnie ma 83.000 km przebiegu. Wystawiam je na otomoto. Link do ogłoszenia Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Trzastek
plxhorrorx Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ładne auto ...oby poszło w dobre ręce..
Trzastek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Auto sprzedane - oby dobrze służyło nowemu właścicielowi.
Rekomendowane odpowiedzi