Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.6] Moje A4 1996r. Założone Angel Eyes... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie zdjecia marne w porównaniu do tego jak jest na żywo :afro:

Opublikowano

A ja w tym widze logike i pomimo tego ze nie jestem fanem angel eysow i lexusow to musze przyznac ze mi sie podoba to autko. Zastanawiales sie moze nad pomalowaniem dokladek, przyciemnieniu szyb i np zlikwidowaniu chromowanej ramki z grilla, badz zmiany jej koloru na czarny tak jak np tu? :rolleyes:

http://audizine.com/forum/showthread.php?t=103669

Opublikowano

Bardzo ciekawie to wszystko wygląda byle byś nie przesadził i nie zrobił z auta wiochy :a4fan::grin:

Opublikowano

w takim kolorze ze zderzaczkiem S4... :evil:

pewnie bardzo ładnie, zresztą zderzakowi od S4 w każdym kolorku jest "do twarzy" :quattro:

Opublikowano

Nie słuchaj biadolenia,że tylko do BMW. To tak samo jakby powiedzieć,że spódnica mini jest zarezerwowana tylko dla pań ze wschodu :tongue:. Poza tym MAM BMW I STOJE Tu :grin:- o zgrozo jak ja ich kocham :tongue:

Jak dla mnie ringi bomba. :cool:

Gość son_czwa
Opublikowano

ykk, myślę, ale wszystko wiąże się z kosztami...

Dzięki za opinie! :wink::a4fan:

Opublikowano

son_czwa, lans kosztuje.. :grin::rolleyes:

Opublikowano

bardzo ładnie wygląda, ale ja wole FK niż SONAR

Opublikowano

jakie masz odczucia co to Twojego koloru ? jakis czas temu bylem o wlos od kupna audiczki w tej barwy. Poczatkowo myslalem ze auto super tylko ten kolor mi sie nie widzial... gdy sie furze przyjrzalem wyszlo na to ze kolor to byl jego najwiekszy atut, a samochodu nie kupilem bo silnik byl podejrzanie ociapany w oleju ...

Gość son_czwa
Opublikowano

Jak dla mnie kolorek super, wyróżniający się z tłumu... a ze strony technicznej też wszystko ok! :wink::a4fan:

Opublikowano

Ladna moim zdaniem :cool: a te fele to najlepsze jakie moga byc prostota elegancja i nasze dziurawe drogi nie robia na nich wielkiego wrazenia

Gość son_czwa
Opublikowano

No co do felg to miałem farta bo na takich ją kupiłem od handlarza, a przeważnie oni felgi zastępują stalówkami, ale widocznie jeszcze nie zdążył... :evil: