Piotrek98igo Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 dokładnie zdjecia marne w porównaniu do tego jak jest na żywo
ykk Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 A ja w tym widze logike i pomimo tego ze nie jestem fanem angel eysow i lexusow to musze przyznac ze mi sie podoba to autko. Zastanawiales sie moze nad pomalowaniem dokladek, przyciemnieniu szyb i np zlikwidowaniu chromowanej ramki z grilla, badz zmiany jej koloru na czarny tak jak np tu? http://audizine.com/forum/showthread.php?t=103669
Pelex Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Bardzo ciekawie to wszystko wygląda byle byś nie przesadził i nie zrobił z auta wiochy
malcolm25 Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Rzadki i ladny kolorek. Przod po lifcie i bedzie cymus. Ciekawy jestem jak by wygladal w takim kolorze ze zderzaczkiem S4...
Gość rob Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 w takim kolorze ze zderzaczkiem S4... pewnie bardzo ładnie, zresztą zderzakowi od S4 w każdym kolorku jest "do twarzy"
cayenne Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Nie słuchaj biadolenia,że tylko do BMW. To tak samo jakby powiedzieć,że spódnica mini jest zarezerwowana tylko dla pań ze wschodu . Poza tym MAM BMW I STOJE Tu - o zgrozo jak ja ich kocham Jak dla mnie ringi bomba.
Gość son_czwa Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 ykk, myślę, ale wszystko wiąże się z kosztami... Dzięki za opinie!
Szuder Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 bardzo ładnie wygląda, ale ja wole FK niż SONAR
blaster99 Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 jakie masz odczucia co to Twojego koloru ? jakis czas temu bylem o wlos od kupna audiczki w tej barwy. Poczatkowo myslalem ze auto super tylko ten kolor mi sie nie widzial... gdy sie furze przyjrzalem wyszlo na to ze kolor to byl jego najwiekszy atut, a samochodu nie kupilem bo silnik byl podejrzanie ociapany w oleju ...
Gość son_czwa Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Jak dla mnie kolorek super, wyróżniający się z tłumu... a ze strony technicznej też wszystko ok!
G.ARY Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ladna moim zdaniem a te fele to najlepsze jakie moga byc prostota elegancja i nasze dziurawe drogi nie robia na nich wielkiego wrazenia
Gość son_czwa Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 No co do felg to miałem farta bo na takich ją kupiłem od handlarza, a przeważnie oni felgi zastępują stalówkami, ale widocznie jeszcze nie zdążył...
Rekomendowane odpowiedzi