Reggi Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Mam zainstalowany zestaw Hid 8000 K w aucie .. Od jakiegoś czasu zauważyłem że światło staje sie mniej niebieskie , a bardziej żółte / zielone.. No nie powiem ..polepszyła sie troszkę widoczność , ale światło straciło pierwotny kolor ..teraz jest zółć az w oczy szczypie Czy to są oznaki wypalających sie juz żarników ? Czy ktoś tez ma taki cyrk z Hidem ?
wojtusania Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 ja na swoim pierwszym komplecie pojezdzilem niecale 2 lata, potem zarowki sie skonczyly, trzeba bylo wymienic, zgadza sie, ze coraz slabiej swiecily. W twoim przypadku , ze masz 8000k to logiczne ze beda zminiac barwe z niebieskiej ku dolowi czyli ku zoltemu
Reggi Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Opublikowano 19 Lipca 2008 ja na swoim pierwszym komplecie pojezdzilem niecale 2 lata, potem zarowki sie skonczyly, trzeba bylo wymienic, zgadza sie, ze coraz slabiej swiecily. W twoim przypadku , ze masz 8000k to logiczne ze beda zminiac barwe z niebieskiej ku dolowi czyli ku zoltemu Czyli powoli trzeba sie kręcić za nowymi żarnikami
ykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 raggaman to albo bardzo duzo jezdzisz, albo bardzo lipne te zarniki..
Reggi Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Opublikowano 19 Lipca 2008 raggaman to albo bardzo duzo jezdzisz, albo bardzo lipne te zarniki.. Duzo jeżdzę Ale żeby tak szybko sie skońćzyły ..ojciec wsadził Hida pare dni po mnie i u niego barwa jak była tak jest No ale fakt ..on mniej jeździ :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 raggaman , u mnie świeciły 1,5 roku i szlak trafił zarnik jeden poprostu zmienił barwe ale to sie stało dosc szybko w godzine stał sie fioletowo-żółty .... poprostu zakupiłem nowy zestawik i po kłopocie
YATES Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Teraz już żarniki H7 można kupić od 50zł za sztukę więc nie ma tragedii. Markowe chodzą po 110-130zł/sztukę.
Reggi Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 No to zostaje mi zakupić gdzieś żarniki .. tym razem 6000 K chyba ..
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 No to zostaje mi zakupić gdzieś żarniki .. tym razem 6000 K chyba .. dokładnie polecam tą barwe
moskal Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 No to zostaje mi zakupić gdzieś żarniki .. tym razem 6000 K chyba .. tylko 6000k , dzisiaj zobaczysz jak pieknie swiecą u moskala
Nosfer Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 No to zostaje mi zakupić gdzieś żarniki .. tym razem 6000 K chyba .. tylko 6000k , dzisiaj zobaczysz jak pieknie swiecą u moskala To dzisiaj moskal robi pokazówę... Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k
moskal Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 No to zostaje mi zakupić gdzieś żarniki .. tym razem 6000 K chyba .. tylko 6000k , dzisiaj zobaczysz jak pieknie swiecą u moskala To dzisiaj moskal robi pokazówę... Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k 6000k jest podobno najbardziej optymalny , a z pokazówka to nie wiem , bo z tego co zauważyłem to na Promenadzie nie swieci mi prawy żarnik nie wiem czemu
Reggi Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k :mysli Mało cycu mało . ...taka zółć jak u Tosika
MarciNv6 Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 wpakowalem do siebie d2s philipsa 4300 barwa czysciutki bialy kolorek z delikatna poswiata niebieskiego a na granicy swiatla dochodzi mocniejszy niebieski z zielonym polecam d2s philipsa swieca super (zeby nie bylo nie sprzedaje tego )
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k :mysli Mało cycu mało . ...taka zółć jak u Tosika Właśnie się przyglądałem wczoraj żarówom Tosika (w lusterku wstecznym ) bardzo fajnie świecą, biel jak się patrzy z lekką poświatą niebieskiego.. Trochę właśnie mnie tymi swoimi lampami wyprowadził w pole, ale przecież zawsze można kupić inna barwę przy wymianie..
moskal Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k :mysli Mało cycu mało . ...taka zółć jak u Tosika Właśnie się przyglądałem wczoraj żarówom Tosika (w lusterku wstecznym ) bardzo fajnie świecą, biel jak się patrzy z lekką poświatą niebieskiego.. Trochę właśnie mnie tymi swoimi lampami wyprowadził w pole, ale przecież zawsze można kupić inna barwę przy wymianie.. ale jak założysz 4300 to laski nie bedą wiedziały ze to xenon i nie beda sie za tobą oglądały :> conajmniej 6000 +
sokolnh Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 załóz 4300 i przy montaż podotykaj bańke palcami, a za pare dni bedziesz miał piękna fioletową barwe
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 załóz 4300 i przy montaż podotykaj bańke palcami, a za pare dni bedziesz miał piękna fioletową barwe Macie rację... Laski muszą wiedzieć !! Poza tym sokolnh zawszę dotykam palcami, żeby stworzyć warstwę ochronną Moskal a laski to się zawsze za mną oglądały i oglądają.. tylko, że z ksenonem nie będzie potrzeby przygazówy pod dyskoteką robić :polew:
moskal Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Moskal a laski to się zawsze za mną oglądały i oglądają.. tylko, że z ksenonem nie będzie potrzeby przygazówy pod dyskoteką robić :polew: ty Narcyziku nasz forumowy , pod dyską szyba na dół C-A na full , łokiec na drzwi i dziewczyny trą dzyndzelkami po krawężnikach
rafalekx Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Moskal a laski to się zawsze za mną oglądały i oglądają.. tylko, że z ksenonem nie będzie potrzeby przygazówy pod dyskoteką robić :polew: ty Narcyziku nasz forumowy , pod dyską szyba na dół C-A na full , łokiec na drzwi i dziewczyny trą dzyndzelkami po krawężnikach O ja pierd@#$ wymiękłem :polew: Chłopaki ale macie podejście do tematu Już wiem po co ludziom te xenony Ale z tego co zauważyłem to większość kobiet/dziewczyn nie ma pojęcia co to xenon to tak trochę OT... A co do tematu to Łukasz bierz 6000K, przecież nie możesz być lepszy ode mnie
Rekomendowane odpowiedzi