zizel Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 witam chodzi o auto seat toledo II i tylnie prawe drzwi. zaczelo sie od tego ze nie dalo rady otworzyc drzwi zewnetrzna klamka bo po prostu cos sie uszkodzilo ( nie wiem jescze co) wiec byla mozliwosc tylko klamka od wewnatrz. ale gdy zaczalem zabierac sie za naprawę tych drzwi, przekrecilem w tych drzwiach blokade przed otwarciem dla dzieci i przypadkowo drzwi sie zamknęły. i teraz nie ma mozliwosci otworzenia tych drzwi żadną klamka. co teraz zrobic? odkrecic drzwi od zawiasów?
marjon Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 ktos tu niedawno mial taki przypadek w audi to mu radzili zeby wycial tapicerke drzwi, otworzyl drzwi i kupil nowa tapicerke:decayed:
Kali S4 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 hehe , albo flex i jedziesz z układem:kox: myślę że zrywanie tapicery będzie najlepszym wyjsciem, znaczy wejściem w tym konkretnym przypadku:grin:
zizel Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 nie jest to takie smieszne:) tapicerke mozna od srodka bez problemowo wykrecic bo juz sprawdzalem tylko kiepski dostep do zamka ale chyba tylko wtaki sposob cos wykombinuje
The a4 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 zdejmiesz boczek bez niszczenia ja rok temu dalem rade śrubki na bokach sposobem odkręcisz i nic nie uszkodzilem da rade
ŁYSY44 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 W toledo da radę zdjąć tapicerkę , jest męczarnia ale idzie to zrobić
Kazik123 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 nie dopisałem że zdejmował środkowy słupek aby dostać się do śrub od tapicerki generalnie cała tapicerka z jednej strony była zdemontowana aby zdjąć boczek z drzwi
zizel Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 tapicerke sciagne bez problemu, tylko co teraz? bede mial dostep do zamka tylko w jaki sposob otworzyc te drzwi?
fly07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Łapiesz za cięgno od klamki zewnętrznej, ciągniesz góra/dól i masz otwarte drzwi...
Rekomendowane odpowiedzi