Dave J. Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Cześć. Mam pytanie odnośnie zderzaka S4 przód. Czy instalacja sprysków będzie pasować ze zwykłego zderzaka? Jak z zaślepkami? Halogeny? Jakie gadżety można przełożyć ze standardowego?
turzol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ze standardowego zderzaka nic nie pasuje oprócz belki i samych spryskiwaczy (dysze,cylindry) Inne są: - zaślepka haka holowniczego - halogeny - prowadnice spryskiwaczy - zaślepki spryskiwaczy - kratki
daniels Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 halogeny podejdą ze standardowego zderzaka do s4 po małej modyfikacji...
rav85 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 no ciezko bedzie z halogenami bo sa inaczej zrobione porownujac do standardowych , zaslepka zderzaka od holowania jest taka sama bo mam zamontowana u siebie ze zwyklego zderzaka
daniels Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 nie jest ciężko z halogenami ,mam założone i jest
Rekomendowane odpowiedzi