rajder Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 witam prosze ocenic logi duze spalanie . Grupy: Grupy: 000,000,000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003,003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 04 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 007 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013,013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy:013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy:023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Sztomel Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Aleś zrobił rozgardiasz w tym poście. Popraw jego szatę graficzną bo aż nie chce się zaglądać do linków. Nie musiałbyś opisywac każdego linku gdybyś na stronie vagloga zaznaczył sobie przy linkach opcję "BBCode" i co to za wersja VCDS'a, że normalne grupy opisuje jako n/a czyli not available ?
Lars_ZG Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mam wrazenie ze trzeba podcisnienie od turbosprezarki sprawdzic w pierwszej kolejnosci,
rajder Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Aleś zrobił rozgardiasz w tym poście. Popraw jego szatę graficzną bo aż nie chce się zaglądać do linków. Nie musiałbyś opisywac każdego linku gdybyś na stronie vagloga zaznaczył sobie przy linkach opcję "BBCode" i co to za wersja VCDS'a, że normalne grupy opisuje jako n/a czyli not available ? przepraszam ale jestem początkujacym i pierwszy raz robiłem logi sam ---------- Post dopisany 21-06-2013 at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany 16-06-2013 at 20:49 ---------- nikt nie jest wstanie pomóż
przemik Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Logi są tak chaotycznie zamieszczone ze nie chce mi się ich analizowac... Poprawisz bedzie rozmowa...zobacz jak sobie radzą chlopaki w innych wątkach..
Sztomel Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 przepraszam ale jestem początkujacym i pierwszy raz robiłem logi sam Nikt nie ma pretensji do samych logów tylko do szaty graficznej Twojego postu. Umieść log pod logiem w kolumnie pionowo a nie ciągiem jak seria z CKM'u
Rekomendowane odpowiedzi