Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczna wentylacja w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no no, zawsze taki się znajdzie "kolega/sąsiad"
Przemyślę sobie jeszcze sprawę, jak się skusze to postaram się ogarnąc jakiś trial.

pzdr

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A czy można użyć panelu z oznaczeniem 8E0919721D w miejscu menu jest przycisk telematik. I ewentualnie zamienić piny w kostce.

Opublikowano

oczywiscie ze mozna- zasada dzialania przycisku jest taka sama (bo o to tutaj chodzi, podobnie jak robia niektorzy ze wykorzystuja przyciski od navigacji)

Opublikowano
4 godziny temu, akj123 napisał:

A czy można użyć panelu z oznaczeniem 8E0919721D w miejscu menu jest przycisk telematik. I ewentualnie zamienić piny w kostce.

Tak, u mnie mam taki panel i wszystko dziala, musisz wtedy podpiąć się pod pin telematik. 

Opublikowano

A jak wyglądają sprawa błędu w klimatroniku i zegarach o braku komunikacji czy po takim zabiegu zniknie.

Edytowane przez akj123
blad

Opublikowano

Błąd nie zniknie ..... niestety.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przy klimatorniku od B7 na pewno trzeba sprawdzić wartość adaptacji w kanale 7 - musi być 0, inaczej klimatronik będzie wyłączał wentylację po wyłączeniu zapłonu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie zakodowałem w sumie pierwsze kodowanie :D bardzo mi się to przyda przy wyjściu z pracy. Dzięki

Opublikowano

A jak zakodowac to  w b8?

Opublikowano

Dla b7 - jeśli ktoś chce tylko przewietrzanie auta po zamknięciu go przez około 15 min. Wystarczy zakodować tylko moduł instruments. Nie ma żadnego błędu na klimatroniku, czy zegarach. A sama funkcja się sprawdza :-)))

Opublikowano
Dnia 23.06.2013 o 23:33, majster151 napisał:

U mnie pod przyciskiem navi hula jak trzeba. I jeszcze najprosciej piny zmienic;-)

koledzy który pin w kostce odpowiada za przycisk navi ? chciał bym zmienić i u siebie ale nie wiem w który pin wpiąć ten kabel  z pinu 1 ? może ktoś podpowiedzieć ?

Opublikowano
Dnia 9.03.2017 o 06:58, soul87 napisał:

W klimatroncu w adaptacji można ustawić napięcie akumulatora poniżej którego wyłączy się wentylacja

Czy możesz podać kanał adaptacji? Nie widzę odpowiedzi na to pytanie a mój poczciwy VagCom mi nie podpowie... 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam licznik z b7 w b6 i wszystko fajnie tylko nie przyjmuje mi kodowania kanalu 60. Mam wartod 3331 dodaje ta wpisana w poscie wychodzi 36099. Mimo klikniecia test nie przyjmuje tak duzej i zostaje na 3331. Ogolnie wentylacja po ustawieniu "ventilat on" na chwile ptaszek sie zaznacza i po chwili gasnie ... jakies rady ?

Opublikowano

Czym kodujesz? Jesli vag 3.11 to on nie zakoduje tak duzej wartosci.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no właśnie vag 3.11  :kwasny: Jakieś propozycje czym to zakodować tym chińskim kablem ? 

Opublikowano

Innym Vagiem

Opublikowano

Vag 4.09 ogarnie. Na tym samym kablu pociagnie

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mógłby mi może ktoś podesłać tą wersję sprawdzoną na maila ? [email protected]. Na XP to najlepiej odpalać ?

Opublikowano

Chciałbym wyklarować sprawę bo nie jestem pewny czy dobrze kminie, jeśli wstawię do swojej B6 licznik z B7, nie muszę już montować panelu "menu" opcje/funkcje włączenia/wyłączenia wentylacji auta jest z manetki FIS ?

Opublikowano
  • Autor

Tak