duffy Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nikt nie kupił... ja kupilem dwie nowe toyki bo jedna sobie guza nabila [emoji12] Przy okazji felgi i dekielki odmalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nakładki na śrubki od Chińczyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 przeczytalem caly temat,hehe ladne tuningi sie tu odprawiaja,srebrne rs4 nie wyglada zle,powiedz mi te 370 km to masz na ko4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theooo Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jest pieknai! zazdorsze! Czerwone elementy dobrze wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 przeczytalem caly temat,hehe ladne tuningi sie tu odprawiaja,srebrne rs4 nie wyglada zle,powiedz mi te 370 km to masz na ko4?Tak na k04 rs4. Wystarczy zmienić wtryski i pompę i będzie ponad 400 tylko po co. Na weekendowe przejażdżki wystarczy tyle ile jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jest pieknai! zazdorsze! Czerwone elementy dobrze wyglądają [emoji4]Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Daj linka do tych nakładek na srubyWysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 4 godziny temu, przemciotorun napisał: Daj linka do tych nakładek na sruby Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka A tutaj sa: https://m.aliexpress.com/item/32774596728.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.3RhJ4z Przyszly w 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dołożyłem jeszcze maxtona na tył zdarzyl sie juz dobrze zakurzyc na szafie [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 wg mnie hoojnia,nie pasuje mi wogole do tego modelu zadne dokladki,nawet przod z cupry ktory o dziwo nie wyglada najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Temat Zyje wgl duffy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Auto zostało sprzedane conajmniej rok temu gdzieś w Lubelskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Widziałem tą s'ke wczoraj w centrum Lublina. Tylko felunek był inny, ten co jest tu na zdjęciach wygląda dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi