wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ETKA nie widzi tego numeru 8K0 419 091 H WUL Daj fote srodka kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 ETKA nie widzi tego numeru 8K0 419 091 H WULDaj fote srodka kiery Hmm... Patrzyłem na rachunek z Kufateca i nr się zgadza: "Multifunktionslenkrad B8 8K0419091H WUL 4712". Jest z A5:eusathink: Piękne auto, wypasik fajny mody tez zacne elegancko jozek:hi: przesadzasz, ale dzięki:wink: ---------- Post dopisany 07-12-2013 at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany 04-12-2013 at 22:20 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 fotke wneki daj glownie chodzi o mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kostka z trzema kablami (od lewej)czarny, żółty, czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Furka spoko, mam w tym samym kolorze:decayed: Mam pytanie kolego powiedz mi gdzie dorwałeś takie fajne pasiaste dywaniki gumowe do środka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 To są oryginalne dywaniki do audi b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Aha dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Może fajnie wyglądają i pasują, ale nie polecam. Wodę ciężko z nich wylać. W B7 "w kratkę" były lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czekam na rezanko zaraz po Swietach Wpadnie : - BIXENON Skrętny - Nowa kiera plus poduszka pod MF i Multi - lotka S LINE na klape - Listwy progowe S LINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 :slina: Nie wiedziałem gdzie najpierw kliknąć, czy tutaj, czy na cycki pocasa Wprawdzie faceta poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna, ale w przypadku WRC o efekt końcowy można być spokojnym:banan: W garażu czekają jeszcze IC BiT i końcówki wydechu od 4L0,....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czemu akurat taka kierownicę zakładasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak już u ciebie pisałem: mój koncept to możliwie oryginalne wyposażenie. Ale faktycznie- politowania jest ładniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ale mielismy zonka z czujnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 I jak zakodowałeś? Na jednym skrętne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tak, zrobione jak(tez) mówiłeś Po bieszczadzkich, krętych drogach działa jak ta lala:banan: Jadę do Szwajcarii pojutrze, a tam drogi ze można swoja tylna rejestracje przeczytać. Mod jak najbardziej praktyczny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Śliczna furka ! JAk juz sie dorobie swojej B8mki to rozbije namiot w okolicy zamieszkania WRC zeby ogarnac mody jakie mi sie "marzą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 świetne felgi, ale mam pytanie do dywaników - oryginalne? i czy masz jakiś namiar na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 W ASO jest promocja 200zł za komplet przód + tył. Taniej nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Taniocha, ja dałem 93eurasy:kwasny: _______________________________ Kilka fotek z ostatniego dłubania, ostatnio pachniało w garażu benzyną: bix na ful wypasie: góra- dół i robi zeza : prawa strona z doświetleniem halogena, no i kiera z tipem: bieg zmienia po ok. pol sekundy po naciśnięciu łopatki, w trybie D przechodzi w tryb M na ok. 10 sekund po czym wraca z powrotem do poprzedniej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Oj lampy robią robote z którego roku dorwałeś lampy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi