Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ładne to macie panie Gibons :kox: Przydałyby mi się jeszcze Twoje felgi na zimówki te na których stoi teraz Kasia może zrobimy zamianę z dopłata i sprzedaż na 17stkach jak już tak wszystko oddajesz
srb38vx Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ładne to macie panie Gibons :kox: Przydałyby mi się jeszcze Twoje felgi na zimówki te na których stoi teraz Kasia może zrobimy zamianę z dopłata i sprzedaż na 17stkach jak już tak wszystko oddajesz zgadamy się w piątek brat chce ich przymierzyć do swojego pudła
Kaju77 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jest pieszczoszek, kawał dobrej roboty:eek::eek::eek:
simon__75 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zderzak zamontowany niestety bez wiązki PDC na razie bo okazało się przy montażu że wiązka jest za krótka. Chyba ktoś ją uszkodził na środku i z deka skrócił ;/ wiązka odesłana i szukam następnej Jakby ktoś miał wiązkę lub wiedział coś na ten temat to pisać http://s6.ifotos.pl/img/IMG0076JP_eexsxsp.JPG Piknie panie !! Piknie
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zderzak zamontowany niestety bez wiązki PDC na razie bo okazało się przy montażu że wiązka jest za krótka. Chyba ktoś ją uszkodził na środku i z deka skrócił ;/ wiązka odesłana i szukam następnej Jakby ktoś miał wiązkę lub wiedział coś na ten temat to pisać http://s6.ifotos.pl/img/IMG0076JP_eexsxsp.JPG Piknie panie !! Piknie Dzięki szlag mnie trafia tylko że ta wiązka nie podeszła na allegro nie widzę żadnej do kupienia.
sysek27 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wyszło bardzo ładnie jeśli kupowałes wiązke z kufateca to moja tez byla za krotka i ja przedłużalem , obiecalem Ci jakieś foto mam tylko takie bo pogoda nie rozpieszcza: http://naforum.zapodaj.net/568de11a6620.jpg.html
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wyszło bardzo ładnie jeśli kupowałes wiązke z kufateca to moja tez byla za krotka i ja przedłużalem , obiecalem Ci jakieś foto mam tylko takie bo pogoda nie rozpieszcza:http://naforum.zapodaj.net/568de11a6620.jpg.html Dzięki Sysek Orzeł mi już podesłał wcześniej w macie i w połysku dla porównania. Połysk faktycznie wygląda lepiej na razie zostaję jednak przy chromach. Jak dorwę w dobrej cenie grill to się zmieni. Wiązkę kupiłem na allegro na zdjęciu była inna a przyszła inna niby to samo ale za krótkie kable między czujnikami. Jakaś kombinowana ;/ odesłałem i szukam nowej, ale ciężko na allegro znaleźć.
andynl Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 No no wklejaj zdjęcia ja sobie popatrzę może mnie weźmie na ten S zderzak. Ciekawe jak by się prezentowało na moim kolorze?
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 No no wklejaj zdjęcia ja sobie popatrzę może mnie weźmie na ten S zderzak. Ciekawe jak by się prezentowało na moim kolorze? Zakładaj śmiało ja miałem ten sam dylemat. Jakoś ten nie s-linowy bardziej mi się podobał, ale po przełożeniu i jak widzę to już na aucie na żywo stwierdzić śmiało mogę że wygląda dużo lepiej. Te kratki w zderzaku są tak jakby większe bardziej agresywnie to wygląda. I teraz ta dokładka przednia pasuje do tylnej
andynl Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 W tym roku już się raczej nie wyrobię finansowo więc mam jeszcze dużo czasu na przemyślenia:grin: No chyba że trafię gdzieś jakiś ładny bumper za godziwą cenę Poza tym powiem tak zależy z której strony się patrzy na ten zderzak, Na Twojej fotce wygląda całkiem ładnie ale jak autko jest inaczej ustawione, patrząc z innej perspektywy to już nie ma tego efektu, no i stąd moja niepewność
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 W tym roku już się raczej nie wyrobię finansowo więc mam jeszcze dużo czasu na przemyślenia:grin:No chyba że trafię gdzieś jakiś ładny bumper za godziwą cenę Mnie się ostatnio trochę nudziło i zrobiłem sobie podsumowanie ile wydałem na modyfikacje do tej pory. Nie wiem czy dobrze zrobiłem że to podliczyłem Jeszcze tylko parę rzeczy muszę dołożyć, które sobie założyłem i będzie finito
andynl Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Chłopaku nie licz bo popadniesz w depresję Ja mam stos rachunków za zakupy ale boję się przejrzeć
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja też zbieram rachunki rzecz jasna, ale spisuje też wszystko na kompie. Nawet najdrobniejszą pierdołę jaką wymieniłem i suma wyszła niezła cieszę się że jeszcze tylko kilka rzeczy zostało mi do rezania ale nie przejmuję się tym przy sprzedaży wyprzedam wszystko tak jak Andrzej SRB i się zwróci trochę grosza Rzeczy które jeszcze zostały do zrobienia Podłączenie fotochromu zew Podłączenie HBA Podłączenie PDC przód Hamulce S4 Przód 345mm Tył 330mm czekają w garażu. Muszę tylko zamówić tarcze i przewody hamulcowe i umówić wizytę w ASO Nakładki na pedała z wersji S4 Sterownik MMI z wyjściem FBAS czeka już na montaż. Trzeba tylko zdjąć Ochronę Komponentu Sterownik i kamera cofania też już czeka. Marzą mi się jeszcze fotele z S4 w alcantarze, ale to się zobaczy Program tylko nie wiem czy sam program czy dokładać turbo. IC od 3.0TDI już siedzi Springi Eibach -35mm/-30mm
Gibons Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzisiaj wreszcie przyszły przewody. Zrobiłem wiązki PDC przód, fotochromy zew i HBA i zacząłem to przepychać dzisiaj Jest trochę zabawy, ale myślę że jutro skończę
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przy fotochromach troszke przeciagania jest
Gibons Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Przy fotochromach troszke przeciagania jest Wydaje mi się że mniej jak przy PDC na razie dzisiaj doszedłem do fotela kierowcy i poległem na dźwigni otwierania klapy... nie wiem jak ją zdjąć a że było już ciemno to sobie darowałem. Jutro c.d.. ---------- Post dopisany 24-06-2014 at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2014 at 22:02 ---------- To tak ADS podłączony działa wszystko elegancko. Polecam tym którzy mają servotronic różnica w układzie kierowniczym jak i na pedale gazu jest odczuwalna. HBA podłączony również działa. Bardzo przydatny mod Fotochromy zewnętrzne podłączone również się przydają PDC przód przygotowane wszystko tylko wciąż szukam wiązki na przód. Mało tego skończyłem wygłuszenie przednich oraz tylnych drzwi do tego wygłuszone zostały tylne nadkola i cały bagażnik wraz z wnękami po prawej i lewej oraz pod tylną kanapą plus tylna klapa wygłuszona samą matą GMS 10mm ze względu na to że jest elektryczna żeby jej nie obciążać. Efekt ? powiem tyle... Przyszła też przesyłka od kolegi z forum Wandej dzięki Tarcze przód Otto Zimmermann Sport 345mm Tarcze tył Otto Zimmermann 330mm Klocki Tył Ferodo Premier 1655 Tak się to prezentuje z zaciskiem Tylne hamulce od eSy też zakupione już jakiś czas temu. Udało się wyrwać jeszcze okazyjnie przednie klocki oryginalne od S4 B8. Będą na zapas na kiedyś cena uwaga całe 100zł Pozostało jeszcze zakupić stalowy oplot Hel i można zakładać wszystko na samochód.
simon__75 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 zajedwabiscie podrzuc jakies fotki z ta wiazka pdc... Co tam z ADSem wyszlo ?? Cos z kodowaniem bylo nie tak ze indywidual sie swiecil ??? Mialem dzialac w sobote (bylismy na fona ugadani) iiiii dupsztal :/ nie zabralem kluczy do MMI ....padac zaczelo i tak jakos pod gorke bylo :/
Rekomendowane odpowiedzi