Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Po pół roku chodził jak w zegarku, surowe wychowanie, a i tak chodził przytulać się do mnie Bo kot ma tylko jednego sługę moja łazi gdzie chce ma tylko zakaz drapania kanapy, ale jak na razie to kanapa wygląda gorzej i gorzej. A na poważnie kota powinno się uczyć poprzez nagradzanie, na karanie kot reaguje wręcz przeciwnie, no i folia aluminiowa sprawia cuda folia alu ? znam nr z taśmą klejącą, ale z folią ?
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Koty boją się foli aluminiowej, a raczej odgłosu jaki wydaje, ja jak rano zawijam kanapki w folię to odchodzi od swojej miski i przygląda się z niepokojem co ja robię choć nigdy w życiu jej nie straszyłem Jak ktoś ma problem z kotem buszującym po blacie kuchennym to wystarczy położyć kawałek foli na blat, gdy kot wskoczy i w nią wdepnie ...........wiadomo drugim razem mu się raczej nie bedzie chciało
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Koty boją się foli aluminiowej, a raczej odgłosu jaki wydaje, ja jak rano zawijam kanapki w folię to odchodzi od swojej miski i przygląda się z niepokojem co ja robię choć nigdy w życiu jej nie straszyłem Jak ktoś ma problem z kotem buszującym po blacie kuchennym to wystarczy położyć kawałek foli na blat, gdy kot wskoczy i w nią wdepnie ...........wiadomo drugim razem mu się raczej nie bedzie chciało z kotem to jednak zawsze są jakieś jaja - nigdy nie wiadomo co za pomysł wpadnie mu do głowy Edytowane 22 Kwietnia 201511 l przez stanley
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Właśnie dlatego zdecydowałem się na kotowtego poza tym nie ma mnie cały dzień w domu a kot sam się sobą zajmie (czyt. prześpi cały dzień) Poza tym Maine Coony maja to do siebie że są bardzo gadatliwe więc bardzo często przeprowadza ze mną rozmowy a ja leżę i kwiczę ze śmiechu
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Koty boją się foli aluminiowej, a raczej odgłosu jaki wydaje, ja jak rano zawijam kanapki w folię to odchodzi od swojej miski i przygląda się z niepokojem co ja robię choć nigdy w życiu jej nie straszyłem Jak ktoś ma problem z kotem buszującym po blacie kuchennym to wystarczy położyć kawałek foli na blat, gdy kot wskoczy i w nią wdepnie ...........wiadomo drugim razem mu się raczej nie bedzie chciało Sprawdzę bo u mnie linieje kocur i włazi po stole na okno
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Wczoraj sprawdziłem patent z folią, moj sierściuch nawet oczu nie otworzył
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Wczoraj sprawdziłem patent z folią, moj sierściuch nawet oczu nie otworzył Hmmm faktycznie ten Twój kot jakiś inny jest
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Mozesz po nim jeździć kijem z właczonym odkurzaczem a i tak ma to w d...
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Mozesz po nim jeździć kijem z właczonym odkurzaczem a i tak ma to w d... W Pana taki ignorant
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l A to mój schorowany bulgog Może nie kocur,ale tak jak Twój Wafel Dev ma na wszystko wysadzone
Opublikowano 21 Sierpnia 201510 l Wracając do tematu, tak poniekąd... Kupie kota brytyjskiego, jakies polecane hodowle na Śląsku? Opinie na temat tej rasy? inna rasa nie wchodzi w grę
Opublikowano 22 Sierpnia 201510 l Tylko brytyjski Jakies porady odnosnie kotów? To nasz pierwszy kociak, przy psach było sporo roboty jak kiedyś mieliśmy ( yorki) jak to jest przy kotach?
Opublikowano 22 Sierpnia 201510 l Dbac o dobre jedzenie, jak najwiecej ruchu i kocich zabaw, miejsce do drapania i wazne sa szczepienia. Czysta kuweta, najlepiej zwirek silikonowy nie zbryla sie.
Opublikowano 22 Sierpnia 201510 l Ludzie!!! o czym wy piszecie...kot,to łazi gdzie się mu podoba,łapie myszy i sp***dala przed panem,a całą zimę nie rusza się z kotłowni.