Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Chyba widziałem kotecka". Czyli jak się pozbyć kota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzelcie sobie z tej wiatrówki w łeb a nie do kota :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

A skoro już tu wlazłem i was zbeształem to wkleję moją 6 kilową futrzaną pokrakę :wink:

yevmsxcz.jpg

3cogz2aq.jpg

Opublikowano

Sam sobie strzel.

nikt nie pisze aby robic to do kazdego napotkanego kota tylko do jednego konkretnego ktory robi syf w ogrodku

Opublikowano

Sam sobie strzel.

nikt nie pisze aby robic to do kazdego napotkanego kota tylko do jednego konkretnego ktory robi syf w ogrodku

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: sprzedaj ogródek

Opublikowano

Ja bym tam właścicieli tych kotów wiatrówką potraktował bo zwierze nie winne niczego :decayed:

Opublikowano

To nic nie da, kot to zwierze terytorialne i w przeciwieństwie do psa nie słucha komend właściciela. :)

Zwykle to kocury maszerują po cudzych ogródkach i znaczą teren, najlepsza metodą jest takiego delikwenta złapać i zawieźć do Koterii. Koteria wykonuje darmowe zabiegi kastracji wystarczy zgłosić że kot bezdomny.

Bezjajeczny kot nie bedzie znaczył a co się z tym wiąże nie będzie łaził po ogródkach, a właściciel kota na 80% nie zauważy że kot stał się bezjajeczny :wink:

Znam kilku takich sprytnych co tak potraktowali kotecka sąsiadów i maja spokój :)

Edytowane przez andynl

Opublikowano

siekiera i sam bym go bezjajecznego zrobił :grin:

Opublikowano

Mam od jakiegoś czasu nowych sąsiadów mających koteczka. W okolicy świąt koteczek sprosił kumpla do mnie na ogródek i do mini szklarni się podkopał.

Powiedziałem sobie dość i zapolowałem na dziada. Udało mi się i potraktowałem go wodą z węża :decayed:

Od około tygodnia nie próbuje wchodzić na nasz ogródek a jak mnie widzi z za płota, to odchodzi na 5m :wink:

Opublikowano

To nic nie da, kot to zwierze terytorialne i w przeciwieństwie do psa nie słucha komend właściciela. :)

Prawda, ale możesz też kota wychować tak, że wie co mu wolno, a co nie.... :wink:

Nasz mieszkał z nami jakieś 7 lat w bloku :wink:Rasowy dachowiec z wielkim, kocim testosteronem :naughty:

Opublikowano

macie jakiś sposób na kota, który włazi na samochód? :P

Opublikowano

macie jakiś sposób na kota, który włazi na samochód? :P

Pogłaskać :wink: a na poważnie możesz spróbować rozsypać jakiejs karmy koło samochodu sąsiada, może się przesiądzie :wink:

Prawda, ale możesz też kota wychować tak, że wie co mu wolno, a co nie....

To tez prawda ale to długotrwały proces i dużo zależy od charakteru futrznaego, moje futro ma gdzieś robienie sztuczek, jedyną sztuczką jaką zna to siedzenie koło miski z żarciem i darcie pyska :)

Opublikowano

Nie sprawdzi się ten sposób, rzecz dzieje się na wsi i obok nie stoi samochód sąsiada :-D

Opublikowano

Andy, mojego kota ( właściwie kota mojej jeszcze wtedy dziewczyny) oduczyłem kilku rzeczy, m. in

- wchodzenia na stół czy wskakiwania do naszego łóżka itp, utd

Jak zamieszkaliśmy razem kot miał chyba 2 lata i był królem w mieszkaniu, potrafił rzucić się na moją dziewczynę z pazurami....

Po pół roku chodził jak w zegarku, surowe wychowanie, a i tak chodził przytulać się do mnie :grin:

Opublikowano

Ja się dzisiaj pozbyłem jakieś kota na amen. cymbał wbiegł centralnie pod auto. Nawet kurcze nie zdążyłem zahamować .

Siedzą mendy w fosie i dopiero jak samochód nadjeżdża to one - rura na drugą stronę ! I temu się niestety nie udało .

Opublikowano

U mnie kot też włażił na auto a to mnie bardzo wkurw..... kupiłem psa (spaniela) i nauczyłem go kochać koty.

teraz wystarczy że raz w tygodniu puszcze psa luzem na 15 minut aby sobie po wiosce polatał a kotów to już od miesiąca nie widziałem. :grin::grin:

Opublikowano

Daj tego spaniela do mnie, Wafel wygoni mu wszystkie pchły jak będzie od niego s.... uciekał...

Opublikowano

nie wszędzie pies rozwiązuje problem, bo u mnie kiedyś kocica wprowadziła się na deszczu z małymi do psiej budy, a pies stał i się patrzył... :grin:

Opublikowano

To tylko dobrze swiadczy o psie

Opublikowano

Co fakt to fakt.

Stefan co u nas na dzielni jest postrachem gania sobie pieski jak chce i nie ma to znaczenie jakiej rasy i wagi.A jest mniejszy od wafla.

Pies do koncs zywota pamieta jak smakuja pazury kocura na glowie a i goi sie kijowo bo tam nie dosiegnie jezorem.

Opublikowano

Po pół roku chodził jak w zegarku, surowe wychowanie, a i tak chodził przytulać się do mnie

Bo kot ma tylko jednego sługę :wink: moja łazi gdzie chce ma tylko zakaz drapania kanapy, ale jak na razie to kanapa wygląda gorzej i gorzej.

A na poważnie kota powinno się uczyć poprzez nagradzanie, na karanie kot reaguje wręcz przeciwnie, no i folia aluminiowa czyni cuda :decayed:

Edytowane przez andynl