Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecam Elektrocar - Karol Chrzczonowski Raszyn ul. Wysoka 7 tel. 669 950 109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tylko, że taki zajęty :) Mam pilną naprawę i muszę dalej szukać. No ale jak ktoś jest dobry to logiczne, że ma kupę roboty. Może następnym razem.

Opublikowano

Dzięki, popatrzę

W końcu samochód oddałem do Auto-blak. Sprawę ogarnęli szybko i sprawnie. Jestem zadowolony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I ja polecam ten warsztat. Facet z powołania, ceny przyzwoite.

Pan Karol wymieniał mi rozrząd i parę innych rzeczy. Silnik się wyciszył, zwłaszcza przy wyższych prędkościach.

Następny serwis też będzie u niego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również potwierdzam profesjonalizm i pasję do samochodów zespołu Pana Karola. Kompleksowe podejście do tematu, świetny kontakt i atrakcyjne ceny. Audi znacznie zyskało po wizycie w Elektrocar. Polecam wszystkim.

Opublikowano

Polecam Karola z czystym sumieniem...pełen profesjonalizm, robota pali się w rękach i bardzo przystępne ceny :D

Opublikowano

Już tak chłopaka nie wychwalajcie, bo się później dodzwonić po ludzku nie można... :decayed:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dołączam do grona zadowolonych klientów :-D

Spokojny,konkretny,wie na czym problem polega.Jak nie jednym to drugim sposobem próbuje naprawić usterkę i problem.Ja pojechałem z problemem niskiego przodu po jednej stronie.Padło na sprężyny a że nie było ich na miejscu,zrobił innym sposobem aby wyrównać autko.Można poczekać,pogadać.Jak się zabiera do roboty to kończy porządnie.Niebawem znowu się zjawię na naprawę innych rzeczy.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam Karola.

Chłop widać że odpoczywa grzebiąc przy audi i wygląda jak by sprawiało mu to przyjemność :)

Przede wszystkim to pogodny i otwarty człowiek który słucha swoich klientów i stara się im pomóc jak to tylko możliwe.

Z czystym sumieniem można walić w ciemno :)

Opublikowano

I kolejny zadowolony klient Karola, wymieniałem rozrząd i hałasujące sprzęgiełko klimatyzacji, na prawdę chłopak godny polecenia! opinie na forum jak najbardziej nie przesadzone, i z terminem nie było problemu, dzwoniłem w piątek a w środę rano już podstawiałem auto i po 16.oo było już do odbioru.

Opublikowano

Szczecin też poleca chłopaków. Suuper fachowcy i koledzy.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja również polecam Karola - zbierałem się i zbierałem, ale w końcu pojechałem do niego i nie żałuję :hi:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Hej :)

Polecam polecam polecam :) - pełen profesjonalizm i indywidualne podejście .. i co najważniejsze - wiedza wiedza wiedza

Z Dominikiem tworzą rewelacyjny duet - warto czekać na swoją kolej i mieć pewność że auto jest w bardzo dobrych rękach :)

pozdrawiam :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W najbliższym czasie zgłosze się do tego Arcymistrza :-D

Edytowane przez Sidżej

Opublikowano

Jakiś kontakt do Arcymistrza? :-D

A czytałeś wątek?Namiar masz w samym nagłówku ;-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak wiem wiem... Niestety na telefonie czasami mi umykają nagłówki

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra chwaliliście gościa to i ja ze swoją q5 zawitałem do Karola. Przede wszystkim można się zawsze dodzwonić. Ustawienie terminu konkret - troszkę trzeba poczekać. Generalnie gość jest magikiem w swoim fachu. Pasjonat - to widać na każdym kroku. W mojej q5 poszło sterowanie turbiną. W ASO nie da się kupić tego silniczka więc kupiłem używkę. Okazała się że ma popsuta elektronikę ale mechanicznie jest dobra. W tej starej było na odwrót - Karol z dwóch zrobił jedno - a potem z komputerem - jexdziliśmy po miescie i co chwila regulowaliśmy zawór tak żeby nie wywalało błedów. Powiem Krótko - trzech przed nim się męczyło nie dało rady. Temu gościowi po prostu się chcę. Dodatkowy plus wziął naprawdę nie dużą kasę - nawet nie dał sobie wcisnąć napiwku :)

jego tekst - nich Ci służy

Pierwszy raz zostałem tak obsłużony w warsztacie. Już wiem gdzie serwisować swoje auto

Karol - WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!

Opublikowano

Też polecam Karola ,kompletne sprzęgło i łożysko koła ekspresowo z zabraniem auta z pod pracy i odstawieniem -ful serwis .Odpalił mi też parę ukrytych funkcji z MMI w gratisie :D Ustawiam się na zmianę wydechu na podwójny wraz z dyfuzorem ,wymianę tylnych lamp na LED .

Polecam :grin::D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A wiecie może czy Karol naprawia też zjebane Softy pseldo mapiarzy?

Edytowane przez trybus1819

Opublikowano

Polecam Karola byłem na naprawie tylnego zamka w a4 b8, Karol także naprawia nieświecące diody w tylnych lampach a6 c6 i a4 b8.