Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecam Elektrocar - Karol Chrzczonowski Raszyn ul. Wysoka 7 tel. 669 950 109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karola polecę z czystym sumieniem, mając też na uwadze rozmowy z innymi klientami warsztatu. Każdy musi mieć głowę na karku, bo pamiętajmy, że nikt nie jest idealny. Gość z zamiłowaniem robi samochody i to czuć i widać. Nie spotkałem się do tej pory z takim podejściem mechanika, krótko podsumowując: wie co robi i robi więcej niż trzeba. Byłem dwa razy i na pewno wrócę z grubszą robotą. 

A co do terminów, jak za taką jakość, nikogo nie powinno dziwić kilka, może trochę więcej dni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rowniez polecam Karola. Konkretny mechanik, znajacy sie na rzeczy. Szybko zdiagnozowal usterke, samochod na drugi dzien byl do odbioru. 

Byla koniecznosc wymiany walkow rozrzadu, a Karol szybko znalazl i zamontowal drugie uzywane w dobrym stanie. 

Zdecydowanie polecam! 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 6.08.2020 o 00:01, Kossax napisał:

Karola polecę z czystym sumieniem, mając też na uwadze rozmowy z innymi klientami warsztatu. Każdy musi mieć głowę na karku, bo pamiętajmy, że nikt nie jest idealny. Gość z zamiłowaniem robi samochody i to czuć i widać. Nie spotkałem się do tej pory z takim podejściem mechanika, krótko podsumowując: wie co robi i robi więcej niż trzeba. Byłem dwa razy i na pewno wrócę z grubszą robotą. 

A co do terminów, jak za taką jakość, nikogo nie powinno dziwić kilka, może trochę więcej dni.

Kolejna dobra wizyta u Karola. Wymiana imbusa w CAGA, plus poduszki, które zrobił w super cenie i na najwyższym poziomie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Kossax napisał:

Kolejna dobra wizyta u Karola. Wymiana imbusa w CAGA, plus poduszki, które zrobił w super cenie i na najwyższym poziomie. 

Poduszki silnika ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Brama zamknięta , telefon nie odpowiada. Wiecie czy Karol jeszcze działa ?

Opublikowano
3 godziny temu, SynKopa napisał:

Brama zamknięta , telefon nie odpowiada. Wiecie czy Karol jeszcze działa ?

może mu coś wypadło... wyślij sms jak nie odpowiada

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ciekawe recenzje, skorzystam i ja.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy Karol jest dobrym mechanikiem nie udało się przekonać.. Pierwszy kontakt telefoniczny odpychający, ale myślę sobie.. chłop może ma słaby dzień po prostu? Umówienie się i diagnostyka trwała ponad 3 tygodnie. Później po dwóch tygodniach odstawiłem samochód i zaczęło się zbywanie z tygodnia na tydzień. Zero informacji co dalej z samochodem. I tak dotrwałem do swojego urlopu bez samochodu, więc po telefonie szybka decyzja.. daję kolejny tydzień i zostawiam na czas mojego urlopu, bo zależy mi zrobić u niego i organizuje sobie inny transport na wyjazd (info przez tele: samochód będzie na bank zrobiony!). Po urlopie sam zadzwoniłem - dowiedziałem się, że samochód NADAL NIE ZOSTAŁ RUSZONY i nawet nie zamierza cokolwiek robić, bo zaraz będzie mieć swój urlop i musi przygotować swoje auto.. :facepalm:

Taka zabawa trwała jakieś 3 miesiące. Jak tak to ma wyglądać, że samochód stoi pół roku u Karola, a pół jeździ to ja dziękuję :grin: Wystarczyło zadzwonić i powiedzieć, sorry nie dam rady.. Z takim chamskim zlewaniem i teksami jeszcze się nie spotkałem. Strata czasu

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy Karol ogarnie uszczelniacze zaworów,  uszczelniacze pompek w a4 B7 BRD ? 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat nieaktualny, Karol nie przyjmuje już nowych klientów ?

Opublikowano

Jak mechanik moze nie przyjmowac nowych klijentow?
czyli wychodzi na to ze tylko starym klijentom psuja sie wciaz auta i tylko im naprawia.

Opublikowano

Może odchodzi w krótce na emeryturę i obsługuje jeszcze tylko stałych klientów, którzy od lat do niego jeżdżą. Może powoli zamyka zakład. Powodów może być kilka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest ktoś kto zna Karola osobiście? 
Wygląda na to, że coś się stało. Od tygodnia nie odbiera telefonów i sms. Nie ma go też w warsztacie. Trzyma mój nowy samochód, który chcę zabrać.

Znam się z Karolem, wiem gdzie mieszka. Jednak nie znam numeru mieszkania, aby podpytać rodzinę czy nic mu się nie stało.

Jeśli ktoś coś wie to proszę o info na priv. 

Opublikowano

Sprawa już nieaktualna. Nawiązaliśmy kontakt. Chorował członek rodziny.