Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana, rodzaje i lista liczników w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz teraz praktycznie kazdy licznik do kazdego rocznika podejdzie. immo ogarniete, tylko odczyt predkosci testuje i nie bedzie trzeba dobierac po vinie czy roczniku :)

Odczyt predkosci tez juz ogarniety. Dzis rano doszedlem co i jak:) Jakby co to moge pomoc z adaptacja zegarow.
Opublikowano

Ja poprosze.. Gdzie i za ile?

Opublikowano

Panowie a jak wyglada sytuacja z licznikiem z automatu ? jak go zaloze nie bedzie literek na dole od biegow?

Opublikowano

To jest kwestia kodowania :)

Opublikowano

Czyli teraz licznik od b7 podejdzie do b6? Bo liczników do b7 jest znacznie więcej i są tańsze. No i jeszcze jedna ciekawostka w b7 można wejść w menu z manetki komputera a b6 nie :(

Edytowane przez mati238

Opublikowano

Na dniach będę mieć licznik z b7 to się pobawie. Skoro b6 ogarnalem, to licze, ze b7 tez pójdzie. Wkrótce opisze co i jak;)

Opublikowano

W b7 byly 2 rodzaje licznikow. Z 1.9/2.5 jest szansa ze podejdzie natomiast z 2.0/3.0 nie ma szans.

Opublikowano

Juz teraz praktycznie kazdy licznik do kazdego rocznika podejdzie. immo ogarniete, tylko odczyt predkosci testuje i nie bedzie trzeba dobierac po vinie czy roczniku :)

Czyli jak do mojego 1,9 podchodzi tylko z jednym numerem którego praktycznie nie można znaleźć to teraz bede mógł coś bardziej dostępnego wrzucić do siebie?

Wysłane z iPhone

Opublikowano

Jak najbardziej, nawet od benzyny podejdzie;)

Opublikowano

W B7 nie jest tak prosto jakby sie mogło wydawać.

Opublikowano

Witam posiadam licznik 8e0 920 900G i chce zmienić na 930J według tabelki obydwa są od 2002r ale mój nie ma crypto a 930J ma ,jest szansa??? posiadam wsady do podglądu.

Opublikowano

Podejdzie bez problemu :)

Opublikowano

Witam posiadam licznik 8e0 920 900G i chce zmienić na 930J według tabelki obydwa są od 2002r ale mój nie ma crypto a 930J ma ,jest szansa??? posiadam wsady do podglądu.

Czym czytałeś wsady?

Próbowałeś adaptacji? To 15 minut roboty

Opublikowano

Shakal a jaki Ci licznik potrzeba?

Opublikowano

Shakal a jaki Ci licznik potrzeba?

8E0920933T lub 8E0920933TX

Opublikowano

Witam czy do b6 z 2003 rok załoze licznik z s4 b7 z 2005 r ??

Opublikowano

Zakupilem licznik z koncowka 930 R RB4 ktory wedlug rozpiski jest zgodny z moim vinem i chcialbym sprawdzic czy jest sprawny. Moze ktos ma zdj jak zdemontowac stary i podpiac na chwile nowy? Probowalem sam dzis zdemontowac,sciagnelem oslone pod kierownica no i z decorem mialem problem i odpuscilem zeby nie polamac . Albo czy mozna go podpiac na krotko do aku zeby zobaczyc czy dziala ? jesli tak to do ktorego pinu ?

Opublikowano
  • Autor

Zakupilem licznik z koncowka 930 R RB4 ktory wedlug rozpiski jest zgodny z moim vinem i chcialbym sprawdzic czy jest sprawny. Moze ktos ma zdj jak zdemontowac stary i podpiac na chwile nowy? Probowalem sam dzis zdemontowac,sciagnelem oslone pod kierownica no i z decorem mialem problem i odpuscilem zeby nie polamac . Albo czy mozna go podpiac na krotko do aku zeby zobaczyc czy dziala ? jesli tak to do ktorego pinu ?

Niepotrzebnie zdejmowałeś tą osłonę. A dekorów nie ściągasz, pisałem Ci (jak mnie pytałeś) o zaślepce miedzy przyciskami na liczniku wyciągasz ją i tam masz dwie śrubki. Odkręcasz, później możesz pomóc sobie wypychając go przez dziurę gdzie bezpieczniki.

zaslepka.jpg

Opublikowano

A. To zle cie zrozumialem

Juz teraz wiem jak i oslonke juz wyciagnelem ,srubki widac . Rano bede walczyl dalej i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Witam ma teraz w Swoim A4 B7 2005 R Sedan licznik w kolorze o nr : 8E0 920 981 N

o ile dobrze odczytałem , proszę tu foto z nalepek które były na liczniku :

http://zapodaj.net/35fe17ca7fa15.jpg.html

http://zapodaj.net/fd5aabfe055b4.jpg.html

szukam licznika też w kolorze ale z tym gniazdem na wtyczkę radiową czy jakoś tak pomorze ktoś ??

Pozdro