xdanielx Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam, niedawno miałem kolizję i z tego tytułu mam wgniecione tylne drzwi. Lakier jest niepopękany i wszystko wygląda w miarę i tu moje pytanie czy jest szansa na wypchnięcie tego tak aby to wróciło na swoje miejsce czy jednak i tak wgniotka zostanie? Czy zostaje tylko wymienić drzwi (szpachli nie chcę). Może ktoś ma jakieś doświadczenie z takimi sprawami?
Fido Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Niestety, jak nie chcesz szpachli to szukaj drugich drzwi w identycznym kolorze. Tego się nie da naprostować tak,by śladu nie było.
robertjudi Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Szukaj nowych drzwi w kolorze ,szkoda kasy na szpachlę i malowanie.
xdanielx Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 Dobra a powiedzcie jeszcze czy drzwi od avanta są takie same jak w sedanie, czy np. różnią się tylko ramką szyby?
ŁYSY44 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Dobra a powiedzcie jeszcze czy drzwi od avanta są takie same jak w sedanie, czy np. różnią się tylko ramką szyby? blacha jest taka sama, tak jak napisałeś inna jest ramka
cannondale Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam Jaki byłby koszt przemalowania całego auta na kolor biały?
cannondale Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 W zakładzie , sam nigdy nic nie lakierowałem
Johny_92 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 5k minimum + koszt lakieru, chyba ze masz gdzies wtyki albo wyjatkowo tani warsztat
Rekomendowane odpowiedzi