Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy chiptuning z hamownią DYNO Rybnik - Anderllh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bogu dziekowac, Grzegorz nie robi niesprawnych aut :grin:

Opublikowano

Tryb awaryjny usunięty Daniel :D można go kręcić do czerwonego pola znowu :D

Nie uwierzysz co to było :facepalm:

send from HTC

Opublikowano

?

Opublikowano

Według diagnozy mechanika ze Skody zagięte przewody podciśnienia. Przeprowadził je inaczej i auto już nie ma trybu awaryjnego a cykanie N75 ma być bo niby tak komputer jest ustawiony a założony nowy zaworek też cyka ale bardzo cicho.

Sami tam zaglądaliśmy i na to nie wpadliśmy :grin::grin:

koniec spamu :decayed::decayed:

Opublikowano
Według diagnozy mechanika ze Skody zagięte przewody podciśnienia. Przeprowadził je inaczej i auto już nie ma trybu awaryjnego a cykanie N75 ma być bo niby tak komputer jest ustawiony a założony nowy zaworek też cyka ale bardzo cicho.

Przeciez byly wyjete i puszczone luzem i tez nic nie bylo. Ale skoro dziala to spoko..

Opublikowano

Przeciez byly wyjete i puszczone luzem i tez nic nie bylo. Ale skoro dziala to spoko..

no właśnie nie wiem co za magia :decayed: ważne że to hula i można robić program :decayed:

ja może zrobię u siebie program jak ogarnę w końcu rozcieknięty intercooler

Opublikowano
:hi: mojemu starszemu marzy się program :decayed: ile byś chciał za zrobienie Octavii 1 FL 1.9 TDI 90KM (AGR - stała geometria)? I jaki byłby przyrost mocy i momentu?

AGR to koszt 550zł, ~270-290Nm/110-120KM :wink:

Trzeba dokładnie sprawdzić co dzieje się ze sterowaniem ciśnieniem doładowania, bo może się okazać,że mechanik podłączył wężyki ciśnieniowe "na krótko" i dmucha teraz max. 0.6-0.7bar bez trybu awaryjnego :)

p.s. cykanie(i nie) N75 nie świadczy o jego sprawności.

Opublikowano
:hi: mojemu starszemu marzy się program :decayed: ile byś chciał za zrobienie Octavii 1 FL 1.9 TDI 90KM (AGR - stała geometria)? I jaki byłby przyrost mocy i momentu?

AGR to koszt 550zł, ~270-290Nm/110-120KM :wink:

Trzeba dokładnie sprawdzić co dzieje się ze sterowaniem ciśnieniem doładowania, bo może się okazać,że mechanik podłączył wężyki ciśnieniowe "na krótko" i dmucha teraz max. 0.6-0.7bar bez trybu awaryjnego :)

p.s. cykanie(i nie) N75 nie świadczy o jego sprawności.

Dzięki za info :wink: sprawdzę jak to jest tam bo widziałem jak to było oryginalnie podłączone. Zauważyłem jedynie że przewody powpinane w N75 są prawidłowo i poprowadzone inaczej niż w oryginale czyli luźniej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko

Benzyna 1,8T AEB ,da się i za jakie pieniądze ?

Opublikowano
Pytanko

Benzyna 1,8T AEB ,da się i za jakie pieniądze ?

starszych 1.8T (Motronic M3.8.2) nie modyfikuję.

Opublikowano

Ma ktoś jakiś kontakt z Grzegorzem, czy tylko mnie olewa?

Opublikowano

Też nie mogę się dodzwonić :-(

Opublikowano

Moze gdzies wyjechal?

Wysłane z Kambodży za pomocą butelki i drutu

Opublikowano

Bez obaw :naughty::naughty: kolega Grzesiu jest zwykle zarobiony :wink: jak tylko się odrobi da znać co i jak, żadna olewka nie wchodzi w grę :wink:

Opublikowano

a takie cuda jak 1.4TDi też robisz?

Opublikowano
Też nie mogę się dodzwonić :-(

Już się umówiłem :-)

Opublikowano

Taa, już się Grzesiu odezwał i wyjaśniliśmy sobie, bo już mialem robić oficjalną zadyme :decayed:

Opublikowano

Naciągałem kolegę z pracy aby zrobił u kolegi Grzegorza program, niestety problematyczny kontakt ( 3 próby nieudane ) skutecznie go zniechęciły, wcale mu się nie dziwię :kwasny:

Opublikowano

Przepraszam wszystkich za brak kontaktu z mojej strony w mijającym tygodniu. Miałem inne priorytety - sprawy osobiste.

Takie cuda również :wink:

Opublikowano
Przepraszam wszystkich za brak kontaktu z mojej strony w mijającym tygodniu. Miałem inne priorytety - sprawy osobiste.

Takie cuda również :wink:

Nie ma powodu dla którego musiałbys się przed nami tłumaczyć ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka