bartekzks Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zastanawia mnie fakt iz serwis do tej pory tego nie zrobil.Skoro klient nie chciał to serwis nie zrobił bo teoria głosi, iż rozrząd w tej wersji silnikowej robi się w okolicach 180tys. km więc dosyć późno.Skoro masz 134tys. i nie było nic robione z rozrządem to rób i masz spokój na kolejne tyle. A co ile lat 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 6-7 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek920 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mój był wymieniany 5 lat temu przy 150tys teraz mam 230tys myślicie że lepiej cały komplet wymienić .jakiej firmy polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Rozrzą conti/ina o ile pamiętam a pompe wody tą z metalowym wirniikiem bo w tfsi są 2 jedna plastyk syf druga z metalowym wirnikiem ale nie pamiętam która firma ją produkuje ani nr nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 wymieniałem ostatnio pompa hepu z metalowym wirnikiem pozostałe części wziąłem ina - w tej samej cenie skf Części kupowane w intercarsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek920 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dzięki musze zerknąć na rozrząd jak pasek wygląda pk 80 tyś i wtedy podejmę decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dami8705 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Wymieniać szpilke rolki napinacza paska rozrzadu czy nie. W zestawie jest nowa, ale róznie ludzie mówia. Jakie sa wasze doświadczenia? Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez dami8705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @kixi4Jakie teraz cewki najlepiej kłaść do ea113? Miałem brać standardowe Beru ZSE033 ale znowu dużo osób krzyczy, że lepiej NGK lecz bez żadnego konkretnego argumentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi