Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciśnienie oleju kontrolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u brata wstawiałem pompę febiego śmiga już 3 rok ok 50 000 tys przelatane na 10w40

Opublikowano

Osobiscie jakbym mial kupic pompe toprana lub krafta to kupil bym pompe uzywana najlepiej z forum.

Opublikowano
  • Autor

Pompa będzie nowa. Nie wiem dokładnie jeszcze jakiej firmy ponieważ dopiero jade pytac o nią i czekam jeszcze na telefon od znajomego, który możę takowa rzecz z serwisu zalatwic. Zastanawia mnie jedna kwestia. Robić płukankę przed zdjeciem miski i pozniej zmiana spowrotem na pełny syntetyk?

Opublikowano

Robić bez dwóch zdań

Opublikowano
  • Autor

Jaki olej zalac po plukance? Nie chce sie pakowac w LM albo Motula za 200 zł jezeli nie bede pewny czy wszystko poszlo po mojej mysli i nie bede mial ponownie problemow z cisnieniem. Co moge zalac na okres 7kkm??

Opublikowano

Motul 8100 5l za 135zl.

Tani i dobry.

Opublikowano
  • Autor

Chyba najtaniej mi bedzie dokupic Motul 8100 X-Cess ponieważ zostało mi go prawie 2 litry wiec mysle ze jak wezme z 3 to spokojnie jeszcze na dolewke bede mial. Co o tym myslicie?

Opublikowano

Śmiało :decayed:

Opublikowano

Zeby kupic 3 litry to musisz wziac 3x1l. Taniej bedzie cala piatke kupic.

Opublikowano
  • Autor

Na allegro za 1L x-cess zaplace tyle :

MOTUL 8100 X-CESS 5W40 1L B-stok AutoOil OKAZJAAA (3398688521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a banka 5L kosztuje okolo 150 zł. W sklepie dalem 175... Wole kupic 1l banki bo co pozniej z resztkami tego oleju zrobie? Przeciez ich nie wypije, a jezeli kupilbym teraz 5 litrow to juz bym mial ponad 3 w obu bankach...

Opublikowano

a jak zacznie ci auto pic olej to co będziesz poznij przepłacał za 1L ? jak ci zostanie ta reszta z 5tki to zawsze się przyda

Opublikowano

nic sie nei stanie tez jak kieds kupi inny olej 5W40 lub juz bedzie wlany inny nawet w innych aucie, i jak mu bedzie brakowalo z pol litra to doleje tego motula... obecne normy tych olei pozwalaja mieszanie przy zachowaniu tej samej klasy lepkosci

Opublikowano
  • Autor

pioteros to co byś zaproponował z takich tańszych olei? Jakiś Elf? Ponoc on ostro wyplukuje silnik i wlasnie nie wiem czy to nie zaszkodzi zaraz po plukance.

Opublikowano

Ja kupuje motula 5w40 u kolegi duras z forum po 135zl. Jak tani syntetyk to widzialem ori na allegro do opla GM.

Opublikowano

Panowie a co macie do tańszych pomp? Ja zrobiłem ok 20 tyś na tej toprana i jakos jeździ,olej zmieniam co 8tyś,a pozatym co ma sie zepsuć w 2 kołach zębatych pracujących w oleju? Ja nie widzę najmniejszego sensu przepłacać za jakieś firmowe pompy a tym bardziej jest bezsens kupowac używke pompe. Jak ktoś nie widział z takiej pompy i z czego sie ona składa to sobie myśli że to jakieś cudo.

Opublikowano

ja jezdzilem blisko 2 lata na elfie excellium ldx 5w40 jeden z tanszych olei syntetycznych, bardzo rzadki i bardzo dobrze czyszczacy silnik, ladnie wyciszal mi szklanki, moge go spokojnie polecic, renowki na nim jezdza a wiadomo jak delikatne i podatne na usterki sa tam motory, przynajmniej te nowe

Opublikowano

z tańszych 5w40 a wcale nie gorszych to śmiało mozesz Gulfa FormulaG nalać

Opublikowano
  • Autor

Pompa zakupiona! Febi za 370 zł. teraz został olej i w środe micha w dół! :)

Opublikowano

Nie zapomnij o masie uszczelniającej do miski bo tam nie ma uszczelki. Bynajmniej w moim APU była na masę właśnie mocowana. I broń Boże nie używaj sylikonu bo na miesiąc będzie ciekło.

Opublikowano

Jak nie ma uszczelki ?

058 103 609