Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 A4 w Avancie - nie ma nic piękniejszego :621: tylko ten haczyk odepnij bo jakoś nie pasi :622:
wustyle Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 haczyk bedzie odpiety 4 sure '-)
T-żółw Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 na tych felach wyglada za***iście :diabel2: ja bym hak zostawił...na wszelki wypadek ...i tak go kierowca nie widzi
wustyle Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2007 ogladaliscie "wsciekle piesci weza"? o hak mozna sie zabic:D
adadur Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 w niektórych krajach tak jazda jest zabroniona
Jaro Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Super , bardzo ladna a4 , pozazdroszcze BOSE!!! :diabel:
Lookier Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 IMO - najładniejsza fura jaką widziałem w tym dziale. Z jednym małym mankamentem, który podobno ma być usunięty - oczywiście hak. Nie ma piękniejszej fury niż oryginał na niskim zawiasie i z konkretną felgą. I do tego czarny Avant... Naprawdę rewelacja.
wustyle Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 IMO - najładniejsza fura jaką widziałem w tym dziale. Z jednym małym mankamentem, który podobno ma być usunięty - oczywiście hak. Nie ma piękniejszej fury niż oryginał na niskim zawiasie i z konkretną felgą. I do tego czarny Avant... Naprawdę rewelacja. oooo lookier, tos mnie milo polechtal :-)))))) dzieki
spanky Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 IMO - najładniejsza fura jaką widziałem w tym dziale. Z jednym małym mankamentem, który podobno ma być usunięty - oczywiście hak. Nie ma piękniejszej fury niż oryginał na niskim zawiasie i z konkretną felgą. I do tego czarny Avant... Naprawdę rewelacja. oooo lookier, tos mnie milo polechtal :-)))))) dzieki bo jego autko wyglada "prawie" identycznie .... :twisted:
Lookier Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 "prawie" ...robi wielką różnicę Mój jeździ na gnojówkę...
wustyle Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 "prawie" ...robi wielką różnicę Mój jeździ na gnojówkę... na co jezdzi na to jezdzi '-) w koncu musze kiedys na spot warszawski znalezc czas, Lookier tez, to na zywo pogadamy o walorach naszych aut '-)))
Lookier Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 musze kiedys na spot warszawski znalezc czas Z przyjemnością pooglądam Twoje auto Ja będę we wtorek
wustyle Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wiecej fotek po czwartkowej regulacji zawiasu Niepotrzebnie zalozyles nowy temat, scalilem oba. Postaraj sie o wiecej fotek i opis auta w pierwszym poscie tematu. [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2008, 12:58 _________________________________________________bedzie wiecej w sobote po wizycie w sportmile/everpol
spanky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 bedzie wiecej w sobote po wizycie w sportmile/everpol no i ???
wustyle Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 co no i no i jak sie seznon sss skonczy to sie Adam zajmie autem
A3 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Elegancka A4'ka kolego może się złapiemy któregoś razu na pewnym Warszawskim spocie....? :>
wustyle Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 no sie wie, ze sie zlapiemy, teraz to mus nie?
Rekomendowane odpowiedzi