mojeA4 Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Koledzy chciałbym się dowiedzieć jak się nazywa i gdzie kupić, i co wchodzi w skład kompletu do pompowania opon, jeśli nie posiadamy koła zapasowego w aucie? Bo nie mam a wolałbym jakiś sprzęt mieć dzięki za odpowiedzi
novwy Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 na alledrogo zaglądałeś mają tam tego sporo
mojeA4 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 No jest sporo jakiś płynów do pompowania kół, ale na Allegro znalazłem same oryginały Jaka jest fachowa nazwa tego? Czy ten płyn załatwi sprawę czy kompresor tez potrzebny?
.Pablo. Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Kompresor też potrzebny ale nie polecam takiego wynalazku lepiej wozić w aucie zapas.
mojeA4 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 No lepiej tyle, ze teraz juz od tego każdy odchodzi
rafal9119 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 jak ci rozsadzi opone to tez będziesz na kompresorze jechał??
mojeA4 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 To na trzech będę jechał Z tym pytaniem do producentów aut a nie do mnie
POWER-KRIS Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Co jak co ale podziwiam oryginalny kompresor OOOO bo daje jak gupi. Mimo wszystko wywaliłem styropian i zimowe kółko woże. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
Lukas G Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 W oryginalnym zestawie jest kopresor, pianka i pierdolniczek do podpiecia pianki z kompresorem
mojeA4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 Ktoś korzystał z tego? Bo coraz bardziej myśle nad zwykłym kołem w bagażniku lewarkiem i kluczem
POWER-KRIS Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja i mnie później wulkanizatorzy wk... Bo nikt po tym na trasie nie chciał koła łatac bo cos tam... Sony Xperia E dual Tapatalk 4
Fido Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Bo coraz bardziej myśle nad zwykłym kołem w bagażniku lewarkiem i kluczem Włóż zapas bo przy rozerwaniu opony można sobie kompresorkiem materac nadmuchać. Zapas to zapas.
sokal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No lepiej tyle, ze teraz juz od tego każdy odchodzi Złapiesz w trasie kapcia to podnosisz auto na lewarku, zmieniasz koło (5 minut roboty, chyba że akurat jedziesz na wakacje i masz bagażnik wypełniony po brzegi gratami ) i spokojnie jedziesz dalej. Sorry ale te magiczne buteleczki są dla kobiet które niekoniecznie muszą potrafić zmienić koło lub dla idiotów
mojeA4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dlatego dziwi mnie, ze każdy producent aut tak odchodzi od zwykłego zapasu, albo chociaz dojazdowki
Fido Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Bo europejczycy mają dobre ubezpieczenia,jak złapią kapcia to dzwonią po ADAC i mają gdzieś grzebanie przy kole.Czasami nawet z auta nie wysiadają.
mojeA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wiem, tym bardziej ze adac na Europę to roczny koszt 80 euro
POWER-KRIS Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tak w sumie odpowiedz na pytanie z tematu brzmi: Powietrze, pompka i siła a i jeszcze jakieś koło. ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
mojeA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Teraz czy dojazdowka czy pelnowymiarowe koło I tak naprawdę czy warto szukać dojazdowke? W koło spokojnie wejdzie lewarek i klucz Pewno 17" muszę mieć
POWER-KRIS Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 O i tu Ci mogę powiedzieć że jak całe nie zamkniesz pokrywy w podłodze tej okrągłej a dojazdowa wchodzi cacy. Ja i tak mam pełnowymiarowe. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi