sokal Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dojazdówka jest dobra podczas codziennej jazdy po okolicy, jak w trasę to tylko pełnowymiarowy zapas.
Fido Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ja mam 15 " w zapasie a jeżdżę na 17" Zapas nie musi być tego samego wymiaru.
mojeA4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ale juz nie mam audi E61 mam i tam jest taka pokrywa ze musi sie zamknąć ze względu na to, ze otwieracie podłogę i sa przegrodki Otwieracie przegrodki i jest miejsce na koło Muszę popytać u kumatego wulkanizatora
Fido Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Chłopie to dopiero teraz piszesz że chodzi o BMW ? Jak dla mnie cały temat to wywalenia.
POWER-KRIS Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Znerwowal mnie;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
mojeA4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To jak bmw to nie potrzeba zapasu? Co za różnica jakie autko?
POWER-KRIS Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To jak ci potrzebny to po co pytanie? Sony Xperia E dual Tapatalk 4
mojeA4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 skoro teraz producenci aut rezygnują z kół zapasowych to jest jakaś temu przyczyna, więc wydaje mi się, że pytanie jest na miejscu z tym, że jak dotąd nikt nie napisał, że warto mieć kompresor z uszczelniaczem zamiast koła zapasowego. Trudno zatem zrozumieć, co nam to daje, bo chyba nic pozytywnego jak kilka osób napisało, opona sie przetnie, pęknie i koniec- leżymy jestem ciekaw jak producenci pojazdów to tłumaczą? Przecież nie każdy ma nie wiadomo jakie ubezpieczenie i poza tym czas, żeby czekać aż PAN przyjedzie i zmieni nam koło. To tyle, może ktoś wie dlaczego tak jest, a nic ciekawego google nie mówią
POWER-KRIS Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Myśl logicznie waga pojazdu to jego przyspieszenie i spalanie. Co jest cięższe koło czy sprężarka? Dwa to DMC. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
Kshyhu87 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ja wywalilem zestaw naprawczy bo mi kiedyś opona tak strzeliła że nic by mi nie pomógł ten zestaw. Od tamtego czasu tylko zapas :-P
Fido Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To jak bmw to nie potrzeba zapasu? Co za różnica jakie autko? A no kuźwa takie że pytasz o rozmiar zapasu przed napisaniem do jakiego auta. Zaloguj się na forum BMW i tam pytaj. Tu piszemy o OOOO
mojeA4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To sie kur.. zaloguj i czekaj rok aż ktoś Ci odpowie Żegnam
rafal9119 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ja tam może zapas i za przeproszeniem mam w piz*zie co się stanie z kołem ,peknie zakładam zapas i jest spokoj po co kombinować
POWER-KRIS Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Teraz mu się nie dziwie bo faktycznie ci z forum BMW to takie buce ze żaden żadnemu nie pomoże. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
mojeA4 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Trzeba zacząć od tego, ze tam sie zarejestrować nie idzie Druga sprawa to nie wiem, ale nie spotkałem forum, które jest tak aktywne jak to A tam posty z tamtego roku. Dzięki za odpowiedzi Poszukam sobie zapasu albo juz zimowek i jedna będę woził Pozdrawiam
POWER-KRIS Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kup Audi i wracuj. ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
mojeA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Moze kiedyś kupie audi... Q7 mi sie podoba;)
vp-tdi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ja mam dojazdówke + to coś ( KOLO ZAPASOWE MASZ GAZ SPRAWDZ - TIRE DOKTOR (3441145513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ) + pompke kompresor i jest pewnośc
Rekomendowane odpowiedzi