lokuus53 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Oto Moje autko : S-Line, czarna podsufitka, fotele półskóra, skrzynia 6-cio biegowa, Felgi 17 Alutec Pozdrawiam
devey Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Wszyscy wielcy już się wypowiedzieli to i ja dorzucę swoje 3 grosze ;> Wysiliłeś się z opisem
east-import Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Widzę gorąca dyskusja się toczy:grin:
akjam Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Kolega poprawi opis, wrzuci więcej fotek i będzie ok.
Skruszo Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 heh jak wyżej zerknij sobie kolego do innych wątków w których przedstawiamy nasze auta i będziesz wiedział jak ma to mniej więcej wyglądać
Skruszo Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 może ukrył się w środku chociaż w tym roczniku to s-line był i na zewnątrz ... Trzeba koledze podesłać link do auta Dominika i będzie miał wzór do naśladowania i kierunek w którym trzeba podążać
andr3i Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No opis wyposazenia jak i caly ten watek kojarzy mi sie z jednym gifem wysil sie troszke zrob porzadne zdjecia i opis wyszykuj
Rekomendowane odpowiedzi