xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 witam planuje wypad w sobote nad jakies jeziorko jestem z łodzi i chodziło by mi o jezioro niedaleko łodzi może być nawet z 60 km od łodzi tylko żeby było wmiare ładne nie jakieś bagna. może ktoś polecić jakieś fajne miejsce
hornet Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 myślę, że spocikach łódzkich prędzej pomogą niż na ogólnym forum. Nie ma raczej podstawy do zakładania kolejnego tematu:kwasny:
Gość harry19-19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 ja bym Ci polecił kolego nad j.Białe to jest koło Włodawy , no a że chcesz tylko na 60 kilometrów to zgadzam się z kolegą wyżej
edekxp Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Jedź do Chorwacji tylko nie na jeden dzień. Pogoda pewna i woda czysta jak w wannie:) Tapatalk
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 to po co do chorwacji w wannie też można poleżeć kilka dni
C. Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W okolicy Łodzi to z w miarę ładnych "jezior" to Zalew Sulejowski lub OSiR Wawrzkowizna za Bełchatowem. Wawrzkowizna ma zjeżdżalnie, rowerki wodne, konie itp, itp. Hotel Wawrzkowizna - Sport - Rekreacja
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W okolicy Łodzi to z w miarę ładnych "jezior" to Zalew Sulejowski lub OSiR Wawrzkowizna za Bełchatowem. Wawrzkowizna ma zjeżdżalnie, rowerki wodne, konie itp, itp. Hotel Wawrzkowizna - Sport - Rekreacja kolego a w tym Sulejowie to jakos fajnie jest i od której stroty tam by trzeba pojechać żeby być na normalnym kąpielisku bo kiedyś byłem w Sulejowie ale na rybkach i to w lasach tylko wiec nie orientuje się
KIKO80 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 BRONISLAWOW OD WOLBORZA ewentualnie borki ale tam ostatnio brudno jest.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi