MatUSh Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Podczas wymiany filtra powietrza, doszedłem do wniosku że zobacze co tam za silnikiem.... a tu jakis kablel wisi silnik 1.8ADR patrzyłem na innym audi tez 1.8ADR takiego kabla wogole nie ma w wiazce ? Czy to jakis zapas czy co ? Cholera wie .... Macie jakies pomysły co to może być ? FOTY :
majk8_6 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 dziwne. U mnie ta wtyczka jest podłączona. Nie wiem do czego ale jest
MatUSh Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 tak ma wisieć jest wszystko ok No to mnie to podniosło na duchu Hhehehehe
serko Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja mam co prawda ADP ale u mnie ta wtyczka jest podłączona do czujnika temp. płynu chłodzącego od klimatronika. Jeśli nie masz klimatronika to jest ok i nie musi być podłączona.
ja74687 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 serko dobrze napisał to jest od klimy jak jej nie masz to niech sobie wisi
sokal Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zawsze można to potraktować jako motywację do założenia klimy, żeby tak kabelek samotnie nie wisiał
ja74687 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 he dobre można i tak pomyśleć a orientuje się ktoś może jaki by był koszt założenia klimy ??
majk8_6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to dziwne to ja klimatyzacji nie mam a mimo to wtyczka jest podłaczona i nie jest to czujnik temperatury płynu chłodzącego bo takowy ma wtyczkę w czterema pinami(wiem bo wymienialem parę dni temu) a jak widać na zdjęciu piny są 2. Niestety nie jestem w stanie sprecyzować do czego u mnie jest to podłaczone ale na bank jest to ta sama wtyczka co na zdjęciu...
ja74687 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 możesz mieć czujnik od klimy ale klimy nie mieć
majk8_6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 bede mial chwile to cykne fotke i ocenisz co to
ja74687 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ok spoko odepnij wtyczkę i cyknij zdjęcie Jak to jest dwu pinowe to znaczy że czujnik temp. Może poprzedni właściciel wstawił żeby kostka samotnie nie wisiała lub myślał że to coś mu da
Rekomendowane odpowiedzi