olo.rr Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siemano forumowicze, ostatnio w A4 pojawił się problem z lewarkiem, goni jak psu jajca albo i gorzej. Co mogło się zepsuć w lewarku? :| Masakra..
janusz_stg Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 O ile wędruje przód -tył przy dodawaniu i odejmowaniu gazu to obstawiam zerwaną poduszkę.
sokal Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 goni jak psu jajca albo i gorzej. W sensie że co? Śmierdzi?
Marc!n Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 goni jak psu jajca albo i gorzej. skąd wiesz, że psu jajca gonią?? Jak faktycznie lewarek śmierdzi to zawieś na nim zapachową jołkę wcześniej dokładnie myjąc go i psikając antyperspirantem. A tak serio, serio to na przyszłość pisz po naszemu to będziesz miał odpowiedzi po naszemu. Bo ja np. nie wiem o co kaman jak czytam, że lewarek goni jak psu jajca... a może też tak mam
janusz_stg Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 goni jak psu jajca albo i gorzej. W sensie że co? Śmierdzi? Jeśli chodzi o takie "gonienie " to częściej myj ręce i nie pozwalaj swojej lasce używać do jako środek zastępczy.
olo.rr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 HUEHUEHUEHUEHUE, BEKA NIEZŁA A poważnie, poduszka zmiażdżona, starszy pojechał to ogarnąć.
flin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 kurde tez pierwsze co mi wpadlo do glowy tp ze smierdzi:) no ale dobrze ze.ogarnietr ;p
vp-tdi Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 HUEHUEHUEHUEHUE, BEKA NIEZŁAA poważnie, poduszka zmiażdżona, starszy pojechał to ogarnąć. tylko wymienicie na jaką dobra ,bo jak zalożycie jakiegoś topsrana bedzie gorzej jak było
Rekomendowane odpowiedzi