adamela123 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam już od jakiegoś czasu słysze dziwne odgłosy z pod konsoli deski rozdzielczej tak jak by jakieś plastiki się otwierały ale bardzo ciężko i trą .... .... Dzieje się to zawsze jak odpalam auto nawet jak zgasze auto to słysze jeszcze przez pare minut te odgłosy ... wyczytałem co nieco na ten temat i dowiedziałem się ze to cos od klimy ..... Może mi ktoś cos więcej powiedzieć na ten temat co to może być ?
miedzikos Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To są klapy od klimy, było na forum
adamela123 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Acha A mógł byś mi kolego napisać jeszcze do kogo się z tym udać aby to naprawić ? Dziękuje za odpowiedz
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A co tam chcesz naprawiać? Tak ma być. Po prostu jak odpalasz auto klapy się otwierają, a jak gasisz to się zamykają.
pakotomasz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Tutaj raczej nie ma nic do naprawiania. Tak ma być
majflon Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 gdzieś było opisane jak ktoś je rozbierał i smarował, o ile dobrze pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi