janusz_stg Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie: Czy ktoś posiada audi w granatowym kolorze i w granatowym wnętrzu.Jestem ciekawy jak takie wnętrze wygląda.
MalyMis Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Auto granatowe OK, ale granatowe wnetrze wyglada kiepsko. Podczas zuzywania sie kierownicy granatowej widac czarna skora, bo niebieska kiepsko polakierowana. Czesto wystepuja z bialymi przelacznikami ktore szybko sie scieraja itp.
Marc!n Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wszystko kwestia gustu. Kiere można na nowo obszyć.. rączki pomalować lub wymienić na czarne. Wnętrze w innym kolorze niż nudny i oklepany czarny jest zawsze ciekawsze. Ja mam na przykład jasne wnętrze i sobie bardzo chwalę Czarne można próbować ratować wrzucając jasną skórę, oklejając listwy lub wrzucając czarną podsufitkę i oszukując się, że ma się Skę Jedyny minus to trudny dostęp do części tapicerki w innych kolorach (ilość fantów ograniczona - kiera, łokieć, 4xel szyby itp będzie ciężko znaleźć), nie mówiąc już o kolizji..
KrzysiekA4 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam wszystkich.Mam pytanie: Czy ktoś posiada audi w granatowym kolorze i w granatowym wnętrzu.Jestem ciekawy jak takie wnętrze wygląda. Witam,znalazłem coś takiego http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/szyberdach-listwy-chrom-komplet-szybami-listwy-dekory-drewno-a4-lift-284708/ może to cosik zobrazuje takowe wnętrze.Całkiem nieźle to wygląda według mnie .
Kamyk Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam wszystkich.Mam pytanie: Czy ktoś posiada audi w granatowym kolorze i w granatowym wnętrzu.Jestem ciekawy jak takie wnętrze wygląda. obawiam się, że po prostu okropnie .....
marcin248 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja mam granatowe zewnątrz i tapicerkę , fotele jasne ecrue skóra i dekory pod kolor foteli i mi się podoba
Fido Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje. Mi się nie podoba, jest paskudne.
staaudi Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Niebieskie wnętrze ma swoje plusy takie jak np. że na allegro można kupić komplet foteli skórzanych w tym kolorze za połowę ceny w porównaniu z czarnym-ale mnie nie przekonuje ta opcja.
marcin248 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Mi niebieskie fotele też nie przekonują ,nawet uważałem że reszta niebieska też okropna dopuki dekorów pod kolor foteli i boczków nie zrobiłem i teraz mi się już podoba tak jak jest u mnie ale czarne wnętrza też ok byle by nie sam czarny
sony_dark Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 ładnie to u Ciebie wygląda:) choć też jakoś nie byłem przekonany do niebieskiego. Znajomy też ma niebieskie wnętrze i auto, tylko że A6.
Mike_D Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Marcin, naprawdę fajnie Ci to wyszło. Oklejałeś czy malowałeś?
marcin248 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Marcin, naprawdę fajnie Ci to wyszło. Oklejałeś czy malowałeś? Dzięki na początku oklejałem ale nie podobało mi się zbyt jasną okleinę kupiłem (na zamówienie papirus) i zdecydowałem się pomalować, część czarny mat reszta pod kolor uchwytów drzwi i wszystko w miarę się zgrało
Rekomendowane odpowiedzi