wustyle Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 czesc zamierzam na wiosne zchipowac moja audiole dowiadywalem sie o "bezpieczny" chip w chojnacki motor sports w nadarzynie kolo warszawy za 1680 zl dostaje chip-a, strojenie i pomiary na hamowni (tyle ma byc po chip-ie 190 KM i 250-260 Nm) czy ktos z Was ma doswiadczenie z ta firma? kogo ewentualnie z okolic warszawy lub samej warszawy polecacie?
Pikuś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 wustyle, a moze do Pana Marka znaczy Mastersa :?:
wustyle Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2006 no ja bardzo chetnie ale czy Pan Marek zajmuje sie tez silnikami benzynowymi? (zdawalo mi sie ze tylko dieslami...) ale poszperam w necie, znajde kontakt i sprobuje tam uderzyc
poziek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 zajmuje sie Chojnackiego sobie odpuść
platiniumm Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 ale czy Pan Marek zajmuje sie tez silnikami benzynowymi? zajmuje sie i niema zadnego problemu - tak mi powiedzial jak z nim rozmawialem
Dawid22 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jeśli będziesz miał więcej informacji, to daj znać. Ja też z miłą chęcia zachipuje moja niunie :mikolaj:
dzik Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Chojnacki ma bardzo wysokie ceny , a robote slyszalem czesto partaczy.Najlepiej Masters.
Gość Murzyn Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Chojnacki ma bardzo wysokie ceny , a robote slyszalem czesto partaczy.Najlepiej Masters. z tymi waszymi "slyszalem" juz powoli mi sie :587: chce!! Najpierw podpytaj osoby ktore tam robily, pozniej negocjuj cene...podzwon po kilku tunerach,pogadaj i bedziesz mial pelny przeglad...a nie opieraj sie na opiniach typu "slyszalem" Wybierz najlepszego, za dobra kase i tyle
Micz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kolega z piaseczna tego pod Warszawą? Jeśli tak, to tak jak pisał bratpit, Masters i Diagtronic.
wustyle Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2006 Yes z piaseczna pod warszawa o chojnackiego pytam, poniewaz kumpel ode mnie z roboty jezdzi w rajdach i chojnackiego wlasnie mi odradzal masteres (VW lupo) i Diagtronik (Skoda pick-up) poparly swoja fachowosc chociazby tymi autami ale jak wczesniej pisalem nie bralem ich pod uwage gdyz wszedzie gdzie sie oglaszaja pisza tylko o silnikach TDI
Rekomendowane odpowiedzi