Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Czy opłacalna była taka zamiana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem problem w swojej esce z zaworami przy turbinach i zastanawiałem się czy wymienić same zawory czy to się opłaca po czym znajomy sprzedał mi dwie K03 za 800pln dał na nie 3 miesiące gwarancji są to używane turbawki ale człowiek ten poprostu zmienił sobie silnik w samochodzie z 2.7BT na 2.5TDI i mam pytanko czy było warto?

Opublikowano

człowiek ten poprostu zmienił sobie silnik w samochodzie z 2.7BT na 2.5TDI i mam pytanko czy było warto?

oczywiście, że nie !

S4 przerabiać na diesel'a... kto to słyszał

Tylko dlaczego ten temat w dziale technicznym ?

Opublikowano

Nie no do eSuni wsadzic 2.5TDI :shocked: :shocked:Ludzie widze maja roznie dziwne pomysły.

Opublikowano

poprostu zmienił sobie silnik w samochodzie z 2.7BT na 2.5TDI i mam pytanko czy było warto?

Mam duuuże wątpliwości, że zrobił to tak poprostu.

A może ten znajomy ma jeszcze jedną K03?

Opublikowano

To juz lepiej wrzucic GAZ niz wkladac dizla do eSy.

Opublikowano

ale jak ktos kupuje eSe to liczy sie z tym ze tyle koni trzeba nakarmic gazu tez bym nie wrzucal lepiej bylo sprzedac i by ktos inny sie tym autem cieszyl

Opublikowano

To juz lepiej wrzucic GAZ niz wkladac dizla do eSy.

Wcale nie! Pycha pomysł :nabijasie:

Też tak zaczne grozić swojej eS-ce :acute::nabijasie:

- Jak mi będziesz tyle dalej palić, to Ci wstawię 2.5 TDI :baseball:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kolega chyba właśnie pyta o cene turbinek i czy dobrze kupił , a nie czy było warto wkladać 2.5 tdi do esy.

2 turbo, o ile w dobrym stanie, to zakup dobry.

Opublikowano

kolega sie pytal czy oplacalna byla zamiana czyli ewidentnie chodzi mu o swapa a jakby pytal sie o turbo to by sie zapytal czy oplacalne bylo kupno za 800zl :D czyz nie??!!

Opublikowano

chodziło mi czy turbawki dobrze kupiłem a co do 2.5 tdi to koleś zajeździł silnik ten 2.7 a miał 2.5tdi z drugiego autka koleś z pod siedlec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...