Gibons Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Jak ilość pinów się różni tzn że lusterka pochodzą z 2 różnych aut proste.
fly07 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Jak ilość pinów się różni tzn że lusterka pochodzą z 2 różnych aut proste. Na 100% to komplet z jednego samochodu, a PINy różne...
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Być może ktoś wcześniej wymieniał lusterka. Jesteś pewien i dasz sobie rękę uciąć że siedzą tam od nowości ?
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja tez juz sie spotkałem z czyms takim z lewej było 10 PIN a prawa 14 PIN
fly07 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie chodzi tylko o jedną konkretną parę - tak jak pisze wrclaguna, już kilka takich zestawów z kablami "nie po równo" widziałem... ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- Ja tez juz sie spotkałem z czyms takim z lewej było 10 PIN a prawa 14 PIN Pytanie:pomijając już ilość kabli, ile pinowe są same wtyczki przy tych lusterkach??? Znasz może jej symbol??
nygus069 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Niebieski i różowy kabel w wiązce =składane
Patrox Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Grzesiu dodaj do opisu ze modułu do drzwi które obsługują składane lusterka ( moduły od polifta działają z literką R).
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Grzesiu dodaj do opisu ze modułu do drzwi które obsługują składane lusterka ( moduły od polifta działają z literką R). juz dopisuje
dawid195a Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Lusterka od a4 ,nie pasują plug&play do a5, maja inne mocowanie (stope) oraz plastik . Dzisiaj miałem małe zdziwko.
proximpuh Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Oczywiście, że nie, inny profil trójkąta
dawid195a Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jestem po montażu lusterek, i coś mi nie gra, rozkładają się one dobrych kilka sekund po włączeniu zapłonu, raczej powinny się od razu rozłożyć , jak jest u was?
proximpuh Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Po włączeniu zapłonu to norma w Audi, a kilka sekund ? u mnie rozkładają się mniej więcej tyle samo czasu co się składają
dawid195a Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Po włączeniu zapłonu to norma w Audi, a kilka sekund ? u mnie rozkładają się mniej więcej tyle samo czasu co się składają Ok dzięki za odpowiedź , już problem rozwiązany ,właśnie skończyłem składać 2 lusterko po podłączeniu drugiego wszytko idealnie jest. Wiec jak jest jedno to taki efekt był. Aha i zaadoptowałem lustra z A4 do A5 sportbeck , rozebrałem na drobne części i przełożyłem stopy (aluminiowe mocowanie) oraz czarny plastik. Bardzo ciężko ściągnąć i założyć sprężynę więc uzbroicie się w cierpliwość.
proximpuh Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Po włączeniu zapłonu to norma w Audi, a kilka sekund ? u mnie rozkładają się mniej więcej tyle samo czasu co się składają Ok dzięki za odpowiedź , już problem rozwiązany ,właśnie skończyłem składać 2 lusterko po podłączeniu drugiego wszytko idealnie jest. Wiec jak jest jedno to taki efekt był. Aha i zaadoptowałem lustra z A4 do A5 sportbeck , rozebrałem na drobne części i przełożyłem stopy (aluminiowe mocowanie) oraz czarny plastik. Bardzo ciężko ściągnąć i założyć sprężynę więc uzbroicie się w cierpliwość. Wiem, ja to robiłem odwrotnie z A5 do A4
Hohe Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Po włączeniu zapłonu to norma w Audi, a kilka sekund ? u mnie rozkładają się mniej więcej tyle samo czasu co się składająOk dzięki za odpowiedź , już problem rozwiązany ,właśnie skończyłem składać 2 lusterko po podłączeniu drugiego wszytko idealnie jest. Wiec jak jest jedno to taki efekt był. Aha i zaadoptowałem lustra z A4 do A5 sportbeck , rozebrałem na drobne części i przełożyłem stopy (aluminiowe mocowanie) oraz czarny plastik. Bardzo ciężko ściągnąć i założyć sprężynę więc uzbroicie się w cierpliwość. Wiem, ja to robiłem odwrotnie z A5 do A4 Mogliście się spiknąć, byłoby prościej.
proximpuh Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Po włączeniu zapłonu to norma w Audi, a kilka sekund ? u mnie rozkładają się mniej więcej tyle samo czasu co się składająOk dzięki za odpowiedź , już problem rozwiązany ,właśnie skończyłem składać 2 lusterko po podłączeniu drugiego wszytko idealnie jest. Wiec jak jest jedno to taki efekt był. Aha i zaadoptowałem lustra z A4 do A5 sportbeck , rozebrałem na drobne części i przełożyłem stopy (aluminiowe mocowanie) oraz czarny plastik. Bardzo ciężko ściągnąć i założyć sprężynę więc uzbroicie się w cierpliwość. Wiem, ja to robiłem odwrotnie z A5 do A4 Mogliście się spiknąć, byłoby prościej. Pewnie tak, tylko ja to robiłem 2 lata temu
MarcinOslo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ktos pisal wczesniej w tym temacie ,ze montowal skladane lusterka w A5 i prawe lusterko sklada i rozklada sie ciut szybciej niz lewe. Zalozylem wczoraj u siebie i tez tak jest ,czy to jest rzeczywiscie norma w kazdym A5 czy A4 B8 ? Troszke jest to dla mnie dziwne ,z czego to wynika ?
Hohe Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ktos pisal wczesniej w tym temacie ,ze montowal skladane lusterka w A5 i prawe lusterko sklada i rozklada sie ciut szybciej niz lewe. Zalozylem wczoraj u siebie i tez tak jest ,czy to jest rzeczywiscie norma w kazdym A5 czy A4 B8 ? Troszke jest to dla mnie dziwne ,z czego to wynika ? Nie montowałem u siebie, ale z filmików, które widziałem na YT faktycznie jedno składa się szybciej.
andynl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 U mnie chyba oba idą z tą samą prędkością, ale z ciekawości jeszcze sprawdzę jutro
Rekomendowane odpowiedzi