AKWAMARYN_ Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 te b7 jak kupowali to niemiec płakał ze szczęścia że to dziadostwo sprzedał hmmm nie chce mi się wierzyć że te samochody nie miały swojej bujnej historii:kox:
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Tam po prostu nikt nie zagląda....a to jest błąd....mi co wymiane oliwy w skrzyni wymieniają olej w dyfrze .....
albertracing Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Dzisiaj było pierwsze mierzenie torsena na przód. Będzie więcej roboty bo tym razem trzeba dokladac "mięsa" na torsenie i toczyc na wymiar. A skrzyni dalej ni mom Dev - masz już tego Torsena włożonego na przednią oś ? Pisałeś jeszcze w grudniu że wkładasz. Wg mnie tam nie da rady włożyć do skrzyni 01E torsena z V8 ... ciekawy jestem jak ty to wykombinowałeś.
albertracing Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 I ma tego Torsena na przednią os zamontowanego?
pioteros Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 chyba nie ma jeszcze, mało ma chłopak czasu na auto ostatnio
Dev Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie mam czasu.... W robocie zayob i jeszcze remont w domu.... Nie chcialo mi sie dzisiaj latac z meblami po schodach to cala kuchnia wyleciala z 3 pietra przez balkon na trawnik
pioteros Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 kur a ja szukam tanich mebli kuchennych do nowego mieszkania
Dev Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 to już było g.....o, dzisiaj był juz gośc od mebli kuchennych a jutro będzie projekt znowu 20000zł psu w d.... a miałem sobie kupic RSę i nikomu nie mówić....
Dev Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 do Ciebie to bym nawet przyjechał żeby Cię wqurwić :polew::polew:
pioteros Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Haha, nie kupuj rsy, kto potem będzie mówił co jeszcze podlubac w 1.8t jak ty przejdziesz na 2.7bit
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Mi byś powiedział do Ciebie to bym nawet przyjechał żeby Cię wqurwić :polew::polew: edit;;; coś się pochrzaniło...nie mogę wyedytować by poprawnie wkleić ??
pioteros Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Przyjdzie czas ze w końcu będę miał kasę na swapa i taka rse wciagne nosem moim VR5T
szczuraz Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 to już było g.....o, dzisiaj był juz gośc od mebli kuchennych a jutro będzie projektznowu 20000zł psu w d.... a miałem sobie kupic RSę i nikomu nie mówić.... Mamy adresy i kontakty. Kuchnia to nie problem.
horny devil Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 to już było g.....o, dzisiaj był juz gośc od mebli kuchennych a jutro będzie projektznowu 20000zł psu w d.... a miałem sobie kupic RSę i nikomu nie mówić.... Mamy adresy i kontakty. Kuchnia to nie problem. Ja to ci moge nawet ta kuchnie zrobic. Mam odpowiednia firme i zaplecze
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 to już było g.....o, dzisiaj był juz gośc od mebli kuchennych a jutro będzie projektznowu 20000zł psu w d.... a miałem sobie kupic RSę i nikomu nie mówić.... Mamy adresy i kontakty. Kuchnia to nie problem. Ja to ci moge nawet ta kuchnie zrobic. Mam odpowiednia firme i zaplecze nawet nie wiesz jaki on wymyślaty ....
horny devil Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Nasz klient nasz pann. A im bardziej upierdliwy tym wyzsza faktura:decayed:
Dev Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Juz zamowione, czas oczekiwania 5 tygodni
Rekomendowane odpowiedzi