Pysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam! Zamierzam zainwestować w instalacje LPG do mojego Audi Silnik: 1.6 ALZ Typ: Avant Przebieg: 160 000 Jaką polecacie instalację ? Oraz jaki warsztat polecicie w okolicach Krakowa. Na instalacji raczej nie będę oszczędzał, zęby potem nie dokładać. Mam jeszcze pytanie, co sądzicie o wsadzeniu do tak słabego auta gazu ?
jacek70 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Ja zakładałem w Krakowie na ul. Telimeny 30a .Mają pojęcie i dobre ceny.
tomekhxc Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Multiserwis ogolnie nie w krk ale na podkarpaciu ,chcesz miec dobra instalke to polecam naprawde znaja sie na rzeczy tani nie sa ale na tym nie ma co oszczedzac, co do 1.6 to dobrze znosza gaz , ja mysle ze warto zalozyc lpg do tego silnika mocy i tak nie ma ale bedzie oszczednie
Śliwek Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 mysle ze mozna rownie dobry zaklad w okolicach krk znalezc. co do multiserwisu to polecam, sam u nich montowalem. nie jest znowu jakos drogo za staga 4 plus z hanką zaplacilem 2800. fotki w tym temacie: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-233/montaz-instalacji-wlew-przelacznik-gazu-288602/#post3816703
tomekhxc Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 oj ale od krk wcale nie jest daleko 2 godz z hakiem i jest sie na miejscu:wink: ja nie mowie ze w krk nie ma dobrych zakladow bo na pewno sa , aczkolwiek ja polecam multiserwis przyjezdzaja do nich ludzie z roznych zakatkow polski, moim zdaniem na podkarpaciu najlepsi , a jesli kolega chce to na pewno znajdzie dobrych gazownikow w krakowie:wink:
tkuczera Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 To jest prosty silnik do zagazowania więc jakieś super wiedzy mieć nie trzeba. Zakładaj gdzie masz w miare blisko.
Pysiek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Witam! Wielkie dzięki za odpowiedzi. A jaki typ instalacji polecacie ? Pozdrawiam
Śliwek Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 do 1.6 stag 4plus, hanka czerwona albo acw01, reduktor acr01, wielozawor tomasetto.
Pysiek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Dzięki wielkie za pomoc ! W przyszły miesiącu jadę zakładać gaz Pozdrawiam
r32golf Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ja tez zalozylem watek nt gazu z tym ze do 1,8 T, i kolega wlasnie jak wyzej polecil Multiserwis... i to jest jedyna konkretna ofereta niby w Krakowie jest troche zakladow ale jakos nikt sie nie wyroznia... tak , tez mysle nad zalozeniem gazu... troszke jest kawalek ten multiserwis jak by nie bylo caly dzien wyjety ! I POTEM EW REKLAMACJE stroje wolalbym uniknac moze ktos poda jakis godny zaklad w Krk , na telimeny 30 nie moge znalesc strony internetowej (moze juz nie dzialaja) co do Goduli to rozne opinie czytalem....;/ takze sam mam bol glowy gdzie robic ten Gaz,.. wczesniej byl golf GTI TDI i tylko rope lalem , eh zachcialo mi sie Petrol
Śliwek Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 kolego nie caly dzien tylko 2 dni a tak naprawde to odstawiasz auto z dogadujesz szczegoly i odjezdzasz autem zastepczym ktore multiserwis oferuje. odbeirasz nastepnego dnia. to ne jest zaklad ktory nie ma co robic i montuje w przeciagu paru godzin
r32golf Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Montowales tam kolego i wszystko ok > , chodzi mi to ze to jednak wyprawa na caly dzien,, jesli chodzi o serwisowanie potem jechac Z krk na przeglad badz regulacje zeby gwarancji nie stracic dlatego bym sie kierowal jednak w cos blizej, ,, moze cos polecicie jednak sprawdzonego do 1,8 t
tomekhxc Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Montowales tam kolego i wszystko ok > , chodzi mi to ze to jednak wyprawa na caly dzien,, jesli chodzi o serwisowanie potem jechac Z krk na przeglad badz regulacje zeby gwarancji nie stracic dlatego bym sie kierowal jednak w cos blizej, ,, moze cos polecicie jednak sprawdzonego do 1,8 t z krk w 2,5h
Rekomendowane odpowiedzi