Grzegorz.D Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 panowie powiedzcie czym prać Deluxe Fluffy Drying Towel? ostatnio po wysuszeniu auta wypłukałem tylko w płynie do płukania i po wczorajszym suszeniu auta miałem wrażenie jak by słabiej wsiąkała wode
feniks Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Grzegorz.D piorę wszystkie fibry mydłem biały jeleń
elmer80 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Grzegorz.D piorę wszystkie fibry mydłem biały jeleń Ponoć biały jeleń nie jest takim szarym mydłem do końca. Ostatnio na giełdzie w Lubinie kupiłem od Czecha szare mydło 75%. Tylko nie wiem czego 75%
dawidg2 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 http://www.shinygarage.pl/shiny-garage-recznik-fluffy-do-osuszania-karoseriii.html ja kupiłem ten, ale dopiero jak przyjdzie to wypróbuje.
diablo228 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 fibry, reczniki pierzemy np. biały jeleń
marekk124 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 albo w specjalnym płynie do prania mikrofibry, jest drogi ale pomaga zachować właściwości tkaniny
Griffe Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Przede wszystkim bez płynów do płukania, zmiękczania itp...
Denis Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) i najlepiej żeby był to płyn a nie proszek od siebie mogę polecić Białego Jelenia w wersji Hipoalergicznej - najmniej syfu Edytowane 12 Listopada 2014 przez denishome
MaciejK Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Jeśli pierzecie je Białym Jeleniem to pierzecie je w pralce?? Mam do wyprania ręcznik i rękawice i zawsze były prane razem z innymi rzeczami.
Griffe Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Nie więcej jak 40 stopni i wolne wirowanie, bez prędkości kosmicznych. Piorę tak od lat i nic się nie dzieje.
MaciejK Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Czy jak do tej pory pralem je z normalnymi rzeczami to po wypraniu w BJ wroca ich wlasciwosci? Czy to wogule cos da? a tak wogule to ile recznikow zuzywacie do wytarcia auta?
Trewor87 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 a tak wogule to ile recznikow zuzywacie do wytarcia auta? Wypadałoby mieć co najmniej 2. 1 szybko nasiąknie wodą i ciężko nim coś wytrzeć. Chyba że wcześniej pomachasz trochę ściągaczką. Niektórzy powiedzą że to morderstwo dla lakieru, ale sam takiej używam i to na czarnym lakierze i nie ma żadnych niepożądanych śladów. Tylko że może to być wyłącznie ściągaczka silikonowa i trzeba bardzo pilnować jej czystości i żeby nie miała żadnych zadziorów. Oprócz tego wypada mieć zupełnie oddzielną szmatę do progów, zderzaków etc
Denis Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jeśli pierzecie je Białym Jeleniem to pierzecie je w pralce?? Mam do wyprania ręcznik i rękawice i zawsze były prane razem z innymi rzeczami. Ja akurat piorę w 60 st z wirowaniem 500 i jest ok, ale zapomnij o praniu z normalnymi ubraniami! Czy jak do tej pory pralem je z normalnymi rzeczami to po wypraniu w BJ wroca ich wlasciwosci? Czy to wogule cos da? a tak wogule to ile recznikow zuzywacie do wytarcia auta? Jak fibra jest zużyta to nic już nie przywróci jej do pierwotnego stanu. Jeśli chodzi o wycieranie auta to ja używam czterech. Szyby, lakier, ewentualne docieranie wycieków spod uszczelek oraz wnęki.
diablo228 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 fajnie tak prać fibry po woskach i chemii z ubraniami otrzymają w gratisie ładny zapach
MaciejK Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Czy takie coś będzie dobre do prania ręczników, rękawicy itd?? http://www.bialyjelen.pl/zele-do-prania/hipoalergiczny-zel-do-prania-bialy-jelen-kolor.html
-Mistrzu- Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ircha to imo kiepski pomysl. W temacie z recznikami na szczescie jest cos co jest malo spotykane - tanie i dobre a wiec: Valet PRO Large Blue Fluffy - ręcznik do osuszania 90x60cm - Osuszanie - Mikrofibry i ręczniki za***ista sprawa. Super zdejmuje wode i zero zacieków Wracając do tematu ja również używam tego ręcznika i jest mistrzowski, naprawdę fajnie wchłania wodę i nie zostawia smug. Wart każdej złotówki
jacek70 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Kupiłem dwie sztuki K2.https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://allegro.pl/sciereczka-do-osuszania-60x60-k2-i5276034923.html&ved=0CBwQFjAAahUKEwjpnNjz05TGAhUKFCwKHbh8AJQ&usg=AFQjCNHxpDMrWtrOq5irbc2KJgidCbGWoQ
Rekomendowane odpowiedzi