aventia Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Czy możecie mi powiedzieć czym równi się filtr powietrza od filtru kabinowego? Oraz który gdzie się znajduje w modelu A4 B6 2002r sedan ?
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Filtr powietrza jest do silnika Kabinowy do wnetrza Znajdziesz w podszybiu z lewej strony patrzac od przodu auta
aventia Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 dzieki, kurcze klima mi smierci jakby cos zdechlo w niej, ozonowalam juz ja i wymienilam filtr w podszybiu, mysle czy moze powietrza cos da? Jakaś moze rada?
aventia Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 wpuscic pod firtlem kabinowym czy w wentylatory od srodka auta?
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Musisz zdjac schowek zrobic mala dziurke w obudowie za wentylatorem i wpuscic pianke az pokaże sie w kratkach
andrzej22 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Musisz zdjac schowek zrobic mala dziurke w obudowie za wentylatorem i wpuscic pianke az pokaże sie w kratkach devastation ona to zrobi...
andrzej22 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 wpuscic pod firtlem kabinowym czy w wentylatory od srodka auta? Pewnie fajna du.a jesteś i nie masz z tego powodu za wiele czasu, ale w wolnej chwili czytaj DUŻO czytaj bo widzę że jesteś materiałem na stałego klienta(tkę) zakładów usługowych w branży samochodowej, która z reguły uczciwa i fachowa nie jest. ---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- Trzeba wierzyc w płeć piękną No tak ale w łóżku he he
aventia Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 moi drodzy panowie wiem wiecej niz wam sie wydaje wiec niedoceniacie mnie
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 przeciez napisałem, że trzeba wierzyć, ja wierzę kilka kluczy i spokojnie mozna ogarnąc temat
aventia Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 niepokoi mnie tylko "Musisz zdjac schowek zrobic mala dziurke w obudowie za wentylatorem" jaka dziurke ale moze jak odkrece to zobacze o co chodzi.... w gestii podbudowania mojej oceny dzisiaj sprawdzalam czy cewki mi nie ciekna, bo cos sie pociło, również filtr kabinowy wymieniłam a na powietrza zabiore się przy kolejnym weekendzie, teraz no.1 klima.
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 pojemnik z pianka ma wężyk, średnica ok 3-4 mm trzeba zrobic wiertełkiem taką samą dziurkę i wpuscic pianke potem otwór zakleic taśmą, będzie na przyszłosc
aventia Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 juz chyba wiem skad ten nick devastation he a nie mogla od drugiej strony tj od nawiewów wpuścić ps mam piankę więc wiem jak wyglada wężyk
andrzej22 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 niepokoi mnie tylko "Musisz zdjac schowek zrobic mala dziurke w obudowie za wentylatorem" jaka dziurke ale moze jak odkrece to zobacze o co chodzi....w gestii podbudowania mojej oceny dzisiaj sprawdzalam czy cewki mi nie ciekna, bo cos sie pociło, również filtr kabinowy wymieniłam a na powietrza zabiore się przy kolejnym weekendzie, teraz no.1 klima. Nie wiem czy w jeden łyk-end filtr powietrza wymienisz. Postaraj sie o kilka dni urlopu. ---------- Post dopisany at 06:55 ---------- Poprzedni post napisany at 06:52 ---------- pojemnik z pianka ma wężyk, średnica ok 3-4 mmtrzeba zrobic wiertełkiem taką samą dziurkę i wpuscic pianke potem otwór zakleic taśmą, będzie na przyszłosc dewastation nie dopisałes że tasma musi byc koloru czarnego i nie może być przeterminowana
Dev Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 juz chyba wiem skad ten nick devastation hea nie mogla od drugiej strony tj od nawiewów wpuścić ps mam piankę więc wiem jak wyglada wężyk Musisz przepuscic piankę przez parownik bo tam jest ten smierdzacy syf
POWER-KRIS Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Jak nie zakonnica to na pewno wie jak wygląda wężyk.;-) Sony Xperia Tapatalk 4
zbyszek7791 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 nie musi nic wiercić jak zdejmie schowek to jest tam specjalna zaślepka do takich zabiegów
jacek70 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Rozumiem wszystko ale skoro nie ogarniasz tematu czy nie lepiej udać się do fachowca , wymienić dwa filtry ,zapłacić góra 200 z robotą i po kłopocie.
Rekomendowane odpowiedzi