Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega obecnie jest w Austrii,przyłapałem go na zdjęciach,zapewne jak powróci to uaktualni temat,auto wygląda obłędnie :)

Dla zainteresowanych jak dobrze poszukacie to znajdziecie :wink:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.451634294992080.1073741829.451021641720012&type=1

Opublikowano

Dla zainteresowanych jak dobrze poszukacie to znajdziecie

https://www.facebook...41720012&type=1

422 zdjęcie :decayed:

Grubo :)

Opublikowano
  • Autor

17158337007_af13988971_h.jpg

17363831132_45f1ba164b_h.jpg

fotki

https://www.flickr.com/photos/125975979@N07/sets/72157652347525681/

ma być mniej więcej tak :

GbrH5Xx.jpg

Body montowałem na ostatnią chwilę w 2 dni bez jakiegokolwiek przygotowania. Nie wiedzieliśmy czego mamy się spodziewać, więc jak na tak szybką akcję wyszło spoko. Oczywiście lakiernik zj***ł swoje, sporo było rzeźby ze śrubami i spawaniem budy ale się udało. Generalnie auto było nieuszczelnione, bez nadkoli, zwichrowane na drzwiach itd Skończyliśmy o 1 w nocy a o 7 już jechaliśmy do Austrii, 2000 km pękło bez problemów koła pracują idealnie.

Kwestia body wiadomo, jednemu się spodoba drugiemu nie i bardzo dobrze. Po co robić coś co ma każdy ? nasza manufaktura zrobiła spory hałas w Austrii gdzie ludki mocno się drapały po głowie czy to nie LB. Wiadomo, że wolałbym kupić body za 30k złotych i mieć wszystko zaprojektowane przez designerów itd. Audi lata po necie ładnie także powoli się przekonuję że moja koncepcja jest spoko. Za tydzień montuję ducktail i rzeźbię dokładkę przednią i canardsy z węgla.

Opublikowano

Znaczki jeszcze na złoto jak rant feli :)

Opublikowano

Kasztanom chiba szczeny opadły :decayed:

:thumbup1:

Opublikowano

Opony są 295/25 R20 ? Jak się jeździ A4 na takiej szerokości ? Nie pytam złośliwie, ale mocno zamulają ?

Opublikowano

Brakuje jakoś czegoś na progach, takie jakieś skromne :eusathink:

Myślałeś by może zrobić takie same nakładki s-line, tylko większe, masywniejsze, wyraźniejsze ???

Opublikowano

tylko kaczego kupra brakuje wiec na niego czekam :decayed:

dobra robota, miło popatrzeć

Opublikowano

Z tylu wygląda ciekawie gorzej juz z boku ale co komu się podoba. Ja podziwiam za to ile wlożyłeś w to pracy.

Opublikowano
  • Autor

no właśnie próbuję to ogarnąć żeby coś się zgrało, może jakiś plastidip metalizujący albo coś bo galwanicznie nie wiem gdzie by to mi ogarnęli w tak małej ilości...

Opony są 295/25 R20 ? Jak się jeździ A4 na takiej szerokości ? Nie pytam złośliwie, ale mocno zamulają ?

Na luzie, oczywiście że deczko zamulają ale przy wadze kół jakoś to się bilansuje. Przy nowym piecu tego nie odczuję. Przyczepność w zakrętach bajka, ale w koleinach walka z kierownicą okrutna

Myślałeś by może zrobić takie same nakładki s-line, tylko większe, masywniejsze, wyraźniejsze ???

Spokojnie coś wymyślę, na razie modeluję front lipa i kończę ducktail i canardsy. Potem jakieś splitery pod próg i dyfuzor tylny

Edytowane przez wojtsen

Opublikowano

no właśnie próbuję to ogarnąć żeby coś się zgrało, może jakiś plastidip metalizujący albo coś bo galwanicznie nie wiem gdzie by to mi ogarnęli w tak małej ilości...

Na luzie, oczywiście że deczko zamulają ale przy wadze kół jakoś to się bilansuje. Przy nowym piecu tego nie odczuję. Przyczepność w zakrętach bajka, ale w koleinach walka z kierownicą okrutna

Spokojnie coś wymyślę, na razie modeluję front lipa i kończę ducktail i canardsy. Potem jakieś splitery pod próg i dyfuzor tylny
W Tuning Kingz, by nie ogarneli metalizacji znaczkow?
Opublikowano
  • Autor

oni zlecają komuś przecież, ja sobie ogarnę jakoś sam

Opublikowano

oni zlecają komuś przecież, ja sobie ogarnę jakoś sam

Aaa to myślałem że sami to robią :/
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

pisałem do nich i może się ogarnie, bo nigdzie nikt mi nie chce zrobić tylko 2 szt... co za kraj

11203148_1587647681511910_46282919913719

Audi pojawiło się na oficjalu FLGN TLT

Dokładka wyprofilowana, teraz tylko zrobienie formy i gotowej z carbonu
11401280_1605209823089029_81944375734980
Dyfuzor już powiększony o 2 cm, pokryty węglem, progi też powiększone i pokryte węglem.
288zj86.jpg

Tapeta na telefon do pobrania ;)

wryqf7.jpg

Opublikowano

(Ustawione) Szkoda ze kółek nie ma :) zdjęcie ?

Edytowane przez nYgus9928

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przesadziles z tym autem...

Opublikowano

2hp3d48.jpg

Widziana na żywo, mi się mega podoba, fajny projekt ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super wygląd auta:)

Opublikowano

kolego audi koks ,obejrzyj ten filmik na youtubie AccuAir AIR4 Build Video Coastline Autosport Group

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

szczena mi opadła i nie mogę podnieść :shock3: :shock3: :shock3: :shock3: :shock3: