AMON Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Mam druga wizje chyba już by bardziej przypadła ci do gustu ,ogólnie się trochę zagłębiłem w twój temat,LB PERFORMANCE ,wide body i te poszerzenia ,które zawitają w twojej b8 co kojarzy mi się z autami japońskimi bo tam tego dużo montują i jestem pełen podziwu,kibicuje projektowi i efekt finalny przejdzie zapewne najśmielsze oczekiwania,małe pytanie na koniec obejdzie się bez ciecia nadkoli? Edytowane 2 Marca 2015 przez AMON
wojtsen Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 te foto już widziałem jakiś czas temu i według tego robiłem swój projekt. Nie nie obejdzie się bez cięcia nadkoli im więcej wytnę tym niżej siądzie auto.
Rumun89 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Kiedy planujesz zakończyć projekt ? bo czekam i czekam na jakieś fotki
wojtsen Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 to nie jest założenie klamki czy kierownicy to jest gruntowne przebudowanie auta. Za tydzień będą koła na lotnisku, Body już jest po finalnym szejpie i jest ściągana szpachla z auta. Za tydzień dostaję auto i porobię jakieś fotki jak na kołach wygląda. A body to myślę że na Worthersee chciałbym się wyrobić. Wcześniej nie ma opcji.
pocas Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Lecimy razem? My jedziemy (bardzo wstępnie) w trzy auta z Łodzi.
wojtsen Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 Ja mam klepnięty termin 1-6 także w nocy 1.maja z Czewki chyba. A Wy jak ?
wojtsen Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 o to git w razie bym się z autem nie wyrobił wiem gdzie szukać stopa będę czekał z walizkami przy trasie w Czewce
wojtsen Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 tam nie ma biletów noclegi trzeba szukać na bookingu
neimaD Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 tam nie ma biletów noclegi trzeba szukać na bookingu No jak auto 35 € +5€ za pasażera :-\
wojtsen Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 to jeśli jedziesz w terminie oficjalnym ( na który defacto nikt normalny nie jedzie tylko golfy w kameleonie z lambo doorsami ) to faktycznie w Refinitz jest opłata. Najlepiej jechać w naszym terminie wtedy są najgrubsze wozy i najwięcej normalnych ludzi.
neimaD Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 A którędy jedziecie? Lecicie przez Śląsk na Czechy itp?
wojtsen Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Opublikowano 14 Marca 2015 no ja właśnie jeszcze nei wiem czy będę z Częstochowy leciał na cieszyn czy wcześniej podjadę do domu w Jeleniej Górze i stamtąd na Czechy
neimaD Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 jak by szło to bym dołączył w Cieszynie. Bukowalem hotel 1-3 a Wy do kiedy siedzicię? z mądrego telefonu
Love-AUDI Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Też się wybieramy 1-3 maj , jade tam pierwszy raz , powiedzcie mi w jakiej mojscowości dzieje się najwięcej , gdzie wy będzoecie "koczować" macie jakieś namiary na nocleg bo dość ciężko znakść wolne miejsce w tym terminie ....
neimaD Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Ja mam nocleg w Klagenfurt czy jakoś tak i też będę pierwszy raz. z mądrego telefonu
Rekomendowane odpowiedzi