danio-85 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Witam. Jestem już prawie 2 lata na forum i od tej pory też posiadam to auto. Postanowiłem więc pochwalić się swoim autem. Auto kupiłem w kraju świeżo sprowadzone. Z modów to za bardzo nic nie robiłem oprócz tego że wywaliłem gwint i założyłem orginalne 1BE Autem jak dla mnie nie dało się jeździć na tym zawieszeniu wyglądało lepiej ale teraz jest dużo bardziej komfortowe. Z ciekawszych rzeczy posiada: Wew. pakiet s-line zew. pakiet s-line podwójne szyby r-nse Bluetooth zmieniarka cd lodówka w schowku oświetlenie w drzwiach i podnóża schowki w fotelach grzane stołki przód i tył podłokietnik przód i tył parctronic przód i tył 4x elektr. szyby kontrola ciśnienia powietrza w kołach ale wyłączone worek na narty nagłośnienie BOSE solar dach felgi 19" Co do modów to za bardzo nic nie palnuję. Chciałbym tylko zmienić soft silnika i dołożyć lotkę klapy s-line (nie wiem dlaczego jej nie ma).
jarfab0511 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Piękne auto:) chyba max wyposażenie jakie można sobie wyobrazić i wymarzyć . Powodzenia i bezawaryjności:)
peter22 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 ładne autko , popraw fotki (zakryj blaszki )
MAT1000 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Autko obejrzałem na vag'u, bardzo ładne i dobrze doposażone. Ta tylna dokładka jest jakaś taka inna Wyłacznik airbag masz fabrycznie ? Podrzuć fotkę naklejki z wnęki przednich drzwi
griga-st Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Fajnie wyposażona:wink: Musisz uważać na rdze. Auto jest z południa Niemiec, a tam leży zima więcej soli niż śniegu.
danio-85 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Fajnie wyposażona:wink: Musisz uważać na rdze. Auto jest z południa Niemiec, a tam leży zima więcej soli niż śniegu. A skąd wiesz że z południa Niemiec? ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Autko obejrzałem na vag'u, bardzo ładne i dobrze doposażone. Ta tylna dokładka jest jakaś taka inna Wyłacznik airbag masz fabrycznie ? Podrzuć fotkę naklejki z wnęki przednich drzwi Tak fabrycznie. W wolnym czasie zrobię zdjęcie i Ci prześlę. Auto w w serwisie w niemczech miało wymieniany tylni zderzak może dlatego. Ja zrobiłem tylko polerkę, odświeżyłem felgi i zmieniłem dolne listwy drzwiowe bo były w rozsypce Dzięki wszystkim za opinie. Mi też się podoba
Trzastek Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Pewnie wie stąd: Feser, Graf & Co. Automobil Holding GmbH Heisterstraße 6 - 10 90441 Nürnberg bo podkładka Ci została :decayed: Auto ładne - gratuluję - ma co potrzeba
danio-85 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Fajna sztuka. Co to za grill? tak kupiłem i w sumie mi się podoba
ePasjonat Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Jak się jeździ na 19tkach po Polsce? Kostka, krawężniki na mieście, pagórki zwalniające itd. Jak jest naprawdę? Trzeba uważać jak się zjeżdża z krawężników czy tylko o podjazd chodzi?
danio-85 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Jak kupiłem, był założony gwint. Dla mnie to była tragedia więc postanowiłem zmienic zawieszenie na 1BE. Teraz jest o niebo lepiej. Podstawa to dobre felgi. Kilka razy wjechałem w niezłą dziurę ale felgi, czy opony nie uszkodziłem. W tym roku odnawiałem felgi i sprawdzałem czy nie są krzywe, praktycznie jak nowe po 2 latach eksploatacji. Napewno komfort jazdy dużo odbiega od jazdy na 17 ale da się jeździc. Z krawęzników nie zjezdzam ale to bardziej z obawy o progi i podłogę. Napewno jest dużo większe ryzyko uszkodzenia niż przy mniejszych felgach. Wszystko zależy od stanu dróg w Twojej okolicy. Są miejscowości w których napewno bym się nie zdecydował jeździc na tych felgach.
ePasjonat Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 A to prawda, że w nadkolach S-Line jest więcej miejsca niż w klasycznej B7? Bo w AMG pakietach tak robią, że większe koło wchodzi, jak to jest u nas?
danio-85 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 wydaje mi się że jest tak samo, nie jestem pewien
Rekomendowane odpowiedzi