lukaRone Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Witam dzisiaj zajrzałem pod auto by wymienić olej i zobaczyłem iż korek spustowy w misce jest wklejony na jakiś poksipol albo coś podobnego:facepalm: regenerował ktoś z was gwint w misce ? wiem że są specjalne kleje do tego a może olej wypuścić przez odkręcenie czujki poziomu oleju znajdującej się w misce olejowej? Da się go potem bez problemów wkręcić i uszczelnić? Można by też nagwintować na większy rozmiar , ale w warsztacie chcą to zrobić bez ściągania miski. Nie bardzo mi się to podoba bo co z wiórami ??? Może macie jakieś inne propozycję bez zdejmowania miśki?
przemek882 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Miałem to samo z korkiem co Ty za ściągnięcie miski nagwintowanie mechanik chciał 700zl. Kupiłem nowa miskę za 200zl i po problemie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
piotrsob1 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Po co się stresujesz , jeździj poprostu na wysysarkę
lukaRone Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 Tak myślę to chyba najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji, wyssać i jeździć a za rok może się coś wymodzi.
katewinslet Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Nie pytałem Cie o zdanie co sądzisz na temat tego auta. Zobacz tytuł wątkui jak coś możesz dodać NA TEMAT to napisz. Ale jak nie masz pojęcia o czym pisać to nie pisz byle czego bo nic nie wnosi Twój post.
Rekomendowane odpowiedzi