darkb Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Witam . mam pytanie czy orientujecie się gdzie znajduje się antena od centralnego zamka sterowanego pilotem . Ciekawi mnie to ponieważ kiedy zamykam badz otwieram auto od strony pasażera łapie mi z większej odległości niż od strony kierowcy . dziękuje za pomoc
szogun0 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 W pompce centralnego zamka. A pompka jest?..... po prawej stronie.
machina Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 kiedy zamykam badz otwieram auto od strony pasażera łapie mi z większej odległości niż od strony kierowcy . dziękuje za pomoc Mam tak samo:wink:
fafnasty Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 a jeśli czasami mam tak jak zamykam centaralnym to otwiera szybe pasazera dzieje się to sporadycznie ale czasami sie tak dzieje
domcio1000 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Witam . mam pytanie czy orientujecie się gdzie znajduje się antena od centralnego zamka sterowanego pilotem . Ciekawi mnie to ponieważ kiedy zamykam badz otwieram auto od strony pasażera łapie mi z większej odległości niż od strony kierowcy . dziękuje za pomoc w passacie b5 lift antena znajduje sie pod deska rozdzielcza blisko numeru vin widocznego zza szyby czolowej
ŁYSY44 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 w passacie faktycznie jest pod deską a w a4 b5 wychodzi z pompki centralnego i wbudowana jest w wiązkę
Rekomendowane odpowiedzi