Kriss SierraFan Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Panowie a co polecacie na srebrny metalik?? Colli 476
.Pablo. Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Ja spukuje tylko woda na bezdotykowce bo piana może nadszapnac wosk. Jak auto przykurzone to tylko woda.
Grzegorz.D Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 A używał ktoś tego produktu SONAX Xtreme Wax 1?
Lucas1984 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Panowie a co sądzicie o tym wosku na zimowe dni: MEGUIAR'S NXT Generation Tech Wax 2.0 Liquid ?
Griffe Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Zdecydowanie najtrwalszy z gamy megsa pod wzgledem ingow i trwalosci to #16 bez dwoch zdan.
balbolek Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Coli bez wątpienia dobre zabezpiecznie 2 cienkie warstwy i jest SI
Kamyk Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 o prosze ktos tego szuka ? http://a4-klub.pl/sprzedam-22/zymol-detail-287393/
pawlo0933 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 jak myslicie k2 ultra wax bedzie za słaby na zime nie?
Kriss SierraFan Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 jak myslicie k2 ultra wax bedzie za słaby na zime nie? Tego wosku raczej nikt tu nie używa
Griffe Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Po samym opisie widac, ze to propagandowe banialuki, wiec nie sadze, zeby byl dobry. Kupiles to smaruj, pozostaje miec nadzieje ze to cos warte i lepsze niz nic. Tej kalsy srodkow testowalem wosk W5 z Lidla. Zajebisy zapach, latwe on/off i to tyle co mozna dobrego powiedziec o tym produkcie - czyli w sumie nie tak zle, az trzy pozycje na plus.
Kriss SierraFan Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Po samym opisie widac, ze to propagandowe banialuki, wiec nie sadze, zeby byl dobry. Kupiles to smaruj, pozostaje miec nadzieje ze to cos warte i lepsze niz nic. Tej kalsy srodkow testowalem wosk W5 z Lidla. Zajebisy zapach, latwe on/off i to tyle co mozna dobrego powiedziec o tym produkcie - czyli w sumie nie tak zle, az trzy pozycje na plus. a roboty tyle samo co przy takim, który daje ochronę
saint4 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Po W5 nie spodziewal bym sie czegos nadzwyczajnego, stosowalem srodki tej firmy i nie ma szalu, lepiej stosowac kosmetyki ktore znaja temat. Osobiscie stosuje wosk nxt i jestem zadowolony, pieknie sie czern blyszczy, polecam.
Griffe Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Widzisz a ja sadzilem, ze bedzie dobry bo W5 do szkla, do felg, cleaner to srodki godne polecania a przy ich cenie to juz w ogole duzy plus. Tez kiedys uzywalem NXT.
Kriss SierraFan Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Po W5 nie spodziewal bym sie czegos nadzwyczajnego, stosowalem srodki tej firmy i nie ma szalu, lepiej stosowac kosmetyki ktore znaja temat. Osobiscie stosuje wosk nxt i jestem zadowolony, pieknie sie czern blyszczy, polecam. Jasna sprawa, przynajmniej wiesz, że pieniądze nie poszły w błoto
saint4 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Widzisz a ja sadzilem, ze bedzie dobry bo W5 do szkla, do felg, cleaner to srodki godne polecania a przy ich cenie to juz w ogole duzy plus. Tez kiedys uzywalem NXT. Jakiego wosku teraz uzywasz? Konczy mi sie step1 megsa co bys polecil rownie dobrego?
Sqizzy Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Chcesz wosk na zimę ? Weź colli spokojnie wytrzyma całą zimę
saint4 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Cos dobrego za rozsadna cene. Czy nxt jest trwalym woskiem? Jak uwazacie?
Griffe Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Nie ma podejscia. Z tanich rozwiazan (ponizej 100zl) w temacie zimy sa 3 woski: -Meguiars #16 -Collinite 476 -Finish Kare 1000 Hi Temp - mozna kupic rowniez jako tester 59ml za okolo 20zeta lub typowo sealentowe zabezpieczenie Duragloss 111 Nie ma nic tanszego na zime, co mialoby podejscie do w/w Sa tylko duzo drozsze albo masakrycznie drozsze. Dywagacje i pytania w stylu mam to albo tamto czy da rade nie maja sensu - rady nie dzadza. Nie chcesz kupowac innych smaruj tym co masz, zdechnie trzeba posmarowac. Na pytanie czego uzywam - roznie. Woreczki (woski z wysokiej polki) lub powloki ceramiczne.
Fido Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zamówiłem ten Collinite 476, a co tam.Niech audiczka też coś z życia ma.
ppa4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Panowie, Deep see blue z pearl effect i szansa, że autko będzie bardzo często stało na mrozie i śniegu Jak lakier najlepiej zabezpieczyć ?
Rekomendowane odpowiedzi