wiki Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 U każdego w aucie "czegoś" brak i wszyscy to wytykają wtedy. Nie przejmuj się święta prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja jestem jak najbardziej za tymi z 99r a nie na bank te co prezentowałeś na początku tematu!!!!! Trochę rezania, ale temat maz kapitalnie opisany w " Zrob to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchys4 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nie kupuj tych lamp. Ja kupilem i nie jestem z nich do konca zadowolony. Ladnie wygladaja i nic wiecej. Jak ustawisz krotkie to dlugie beda swiecic w ziemie, a jak dlugie to na odwrot. Regulacja jest do bani, troche pokrecisz i zabki sie wyszczerbiaja, przy jezdzie po dziurach srodek lamp lata, nie sa dokladnie dopasowane. Ja wymieniam na orginalne soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Co do lamp to bierz tylko oryginalne tylko soczewki valeo :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 @suchys4 o których piszesz? 1 czy 2 1 2 Dobrze jak ktoś coś opisze bo wygląd to jedno a fukcjonalnośc to drugie Na obrazkach wszystkie ładnie wyglądają Co do lamp to bierz tylko oryginalne tylko soczewki valeo masz na myśli nr 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 masz na myśli nr 2? tak on mowi ze zmieni na te 2 a ma te 1 i mowi ze lipnie swieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 tak on mowi ze zmieni na te 2 a ma te 1 i mowi ze lipnie swieca Dobrze wiedzieć Te 2 to nie są Valeo, kosztują 499zł za dwie sztuki http://www.allegro.pl/item153321311_reflektory_nowe_audi_a4_clear_99_00_soczewka_.html Valeo to okolo 400 zł za 1 szt Czyżby były 2 razy lepsze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 To podróby Valeo bo wyglądają bardzo podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ladne autko....nie bede kolejnym ktory sie czepia o brak klimy swiatelka mozesz jeszcze kupic dzielone od s-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 wolę zespolone Może ktoś się wypowie co ma te podróbki Valeo. Pytałem sprzedającego to firma TYC są bardziej podobne do Valeo po 280zł za szt. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=152208662 i jeszcze jedno, czy tu wchodzi jedna żarówka H7 na długie i krótkie i druga to pozycyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 i jeszcze jedno, czy tu wchodzi jedna żarówka H7 na długie i krótkie i druga to pozycyjne? w tych lampach masz 2x H7 do jednej lampy(dlugie i krotkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 w tych lampach masz 2x H7 do jednej lampy(dlugie i krotkie) Jasne a pozycyjne bo jakoś nie mogę zobaczyć, no i ostatnia sprawa; silniczków w tych z Allegro też nie ma, napisał gość że pasują ze starych. Tylko z jakich starych z 96 roku czy z 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi