grzesioo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam!! (Audi A4- 1995, 1,8) Mam w bagażniku dwie lampki jedną na boku (po stronie kierowcy) a druga na suficie :)bagażnika, ale obie się nie palą Nie wiem dlaczego - macie jakieś sugestie?? A noże gdzieś się włącza?? (nie działają po otwarciu bagażnika, ani po włączeniu światełka w kabinie. Może jest jakieś miejsce, gdzie przecierają się kable??
grzesioo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To mam do sprawdzenia włącznik w zamku i kabelki przy zawiasie klapy. Żarówki są dobre. Nie zauważyłem w zamku włącznika - za słabo się przyglądałem
Hugo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 wylacznik jest w zamku klapy Wydaje mi się , że nie jest w zamku , bo jak przymkniesz klape troche bardziej to światło gaśnie ........tak jak w lodówce
dark79 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 włącznik jest w samej klapie, takie małe plastykowe pudełeczko z kulką w środku, i jak sie otworzy klape to ta kuleczka tam sobie przeleci i zewrze obwód i światełko sie świeci, a dlaczego nieświeci u kolegi?? bezpiecznik, może brak żarówek, może być kabelek w klapie złamany, trzeba szukać,próbówka i naprzód, lampki świecą się bez względu czy sa włączone światła czy nie
grzesioo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2006 rozkręciłem tapicerke na klapie, odnalazłem włącznik z kulką, rozebrałem, przeczyściłem i działa. dzięki za porady i informacje.
kamilos_zelo Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam. Podłącze się pod temat, sprawdziłem wszystko,zarówki,bezpieczniki,kable i szukałem tego mikrowłącznika, niestety go nie znalazłem, zdjąłem tapicerke z klapy bagażnika i widziałem tam tylko mechanizm od otwierania zamka centralnego. Poszperałem tam, sprawdziłem ten mechanizm otwierania i nic. Sprawdziłem też dodatkową mase i też nic. Nie mam pojęcia gdzie leży problem. Czy jest taka możliwość,ze ja nie mam tego mikrowłącznika?? Bo go nie znalazłem, dodam ze mam sedana z 97roku,[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 15:22_________________________________________________znalazłem ten mikrowłącznik w zamku,nie bylo kulki, wsadziłem, popatrzyłem te cięgła co tam sa, przyginałem odginałemi sprawdzalem czy wszystko dziala...niestety...nic nie działa :/ jest tak jak było i juz nie wiem gdzie mam tego szukać:/ <hepl>
Rekomendowane odpowiedzi