Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Fake RS4" by Artek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako ze mnóstwo osób pyta i prosi o watek w takim razie zakładam:wink:

Jest to bardzo dobrze wam znana furka Mrogalowa, Nie przepadła i nie poszła na żyletki, wpadła w moje ręce o która staram się dbać i pielęgnować jak nikt inny:jerk:

Nie będę się rozpisywał na temat przeszłości feak-a bo jest wam znana, a kto nie zna lub nie pamięta to zapraszam do tematu Mrogala http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/nimbus-grau-perl-effekt-28084/

Jak wygląda zobaczycie na fotkach (w końcu doczekała się godnej sesji:kox:)

Co do najbliższych planów to :

-wpadnie dokładka od cupry

-wycieraczka out

-Docelowo będzie "grube" kolo:wink: tak wiec nie spinajcie się ze wcześniejsze było lepsze lub nie, jest to narazie etap przejściowy, kola to pozostałości po mojej wcześniejszej b5.

W przyszłym sezonie napompowane nadwozie będzie miało godny stance:wink:

-recaro

-być może AIR

-składane duże lustro prawe

-Z czasem na pewno coś nowego wpadnie mi do głowy

no to teraz czas na fotki:

73598_440869869362730_1275452160_n.jpg

1236424_440869782696072_389420092_n.jpg

539756_440869882696062_630583057_n.jpg

555840_440870119362705_16684992_n.jpg

563561_440870432696007_2100791996_n.jpg

1230064_440870149362702_524242882_n.jpg

1376603_440870479362669_1566742806_n.jpg

1233991_440870632695987_1731834981_n.jpg

1374931_440870612695989_161208289_n.jpg

A na koniec moja ex:

923187_367960299987021_863322557_n.jpg

Opublikowano

Nice :banan:

Sedan też był zacny :thumbup1:

Opublikowano

Nie wiem, kto robil przedni zderzak ale zj***l robote. Poza tym jest grubo, a plany zacne. Powodzenia :wink:

Opublikowano

Auto widziane na SCP, bardzo mi się spodobała:kox:

Opublikowano

piekne auto

Opublikowano

Ładne:wink: powodzenia w Modzeniu:hi:

Opublikowano
  • Autor
Nie wiem, kto robil przedni zderzak ale zj***l robote. Poza tym jest grubo, a plany zacne. Powodzenia :wink:

zderzak pójdzie jeszcze raz do poprawki, tym razem będzie profi spawanie materiałem z którego zderzak jest wykonany, ma być spokój na dłużej:wink: a co się w nim dopatrzałeś ze jest nie tak?

Opublikowano

zderzak pójdzie jeszcze raz do poprawki, tym razem będzie profi spawanie materiałem z którego zderzak jest wykonany, ma być spokój na dłużej:wink: a co się w nim dopatrzałeś ze jest nie tak?

medik to narkoman i kazdego sie czepia :facepalm:

a Ciebie sie czepnal tylko i wylacznie za to ze pierwotnie to był jego zderzak :grin: i chcial sie w ten sposob zapisac w tym projekcie :decayed:

Opublikowano

Nie ma tragedii, nie licząc tych felg :decayed: Ale dobrze o tym wiesz. Szukaj tego grubego koła szukaj :decayed: I dbaj o nią! Bo żem niemal jej ojciec chrzestny i znam ją dobrze od czasów brzydkiego kaczątka :decayed:

Opublikowano
  • Autor

medik to narkoman i kazdego sie czepia :facepalm:

a Ciebie sie czepnal tylko i wylacznie za to ze pierwotnie to był jego zderzak :grin: i chcial sie w ten sposob zapisac w tym projekcie :decayed:

hehe chyba ze tak..:decayed:

a tak btw jak znajdę kolo a będzie lipa z oponami to się zgłoszę do ciebie wujek:wink:

Opublikowano

Auto znane i lubiane:decayed:. Po zdjęciach widać, że dobrze trafiło czytaj w Twoje ręce.:kox: Mam nadzieję, że kiedyś moja ex B5 doczeka się takiej sesji:beksa:

Opublikowano

bardzo ladne audi powodzenia w modach :D

Opublikowano

poprzednie b5 też miałeś fajne, jaki ta motor siedział?

co do mrogalowego jeździdła to szanuj ją zwłaszcza często odkurzaj dywan:decayed:

Opublikowano

dokladnie jak napisal mrogal:wink:

a czemu chcesz poprawiac zderzak tak juz serio ?

Opublikowano

No to będziemy śledzić :naughty:

Opublikowano

pewnie babol po zaspawaniu rejki, i na dole deko przytarlo sie na laczeniu/zwezeniu trzeba poprawic
Opublikowano
  • Autor

pewnie babol po zaspawaniu rejki, i na dole deko przytarlo sie na laczeniu/zwezeniu trzeba poprawic

to już było dawno zrobione i jest git.. miejsce na tablice tez jest git nic nie wychodzi tylko lakier w paru miejscach dostal powietrza tam gdzie sa nity:kwasny: ale do ogarniecia:naughty:

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

co do mrogalowego jeździdła to szanuj ją zwłaszcza często odkurzaj dywan:decayed:

poczciwe 1,9 TDI po programie:decayed: a dywan się odkurza regularnie.. pewnie twój ta?:naughty:

Opublikowano

to już było dawno zrobione i jest git.. miejsce na tablice tez jest git nic nie wychodzi tylko lakier w paru miejscach dostal powietrza tam gdzie sa nity:kwasny: ale do ogarniecia:naughty:

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

poczciwe 1,9 TDI po programie:decayed: a dywan się odkurza regularnie.. pewnie twój ta?:naughty:

dokładnie, z mojego rozbitka;-)

Opublikowano

to już było dawno zrobione i jest git.. miejsce na tablice tez jest git nic nie wychodzi tylko lakier w paru miejscach dostal powietrza tam gdzie sa nity:kwasny: ale do ogarniecia

ha :naughty:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

wyczyść skrzynke odbiorczą i nadawczą:decayed: